Reklama

Reklama

Recenzie (8)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Som tu, ty sráč. Poď sa hrať." Vysoká úroveň úspešne udržaná aj v druhej epizóde. Tak ešte osem, dúfam, že to vydrží :-) Scény s masovým vrahom a postavy z jeho okolia síce relatívne nudia (na strane druhej, sú dosť dobre typovo obsadené i zahrané, čo síce úplne nestačí, ale stále lepšie, ako keby boli obsadené nekvalitnými hercami), ale potom príde na scénu majestátny Kermit (!) a znova je to v cajku. Scény s jeho náruživou susedou Idou sú aj v druhej časti skvelé, humorné a plné vzájomnej chémie, humor postupne ale odchádza do úzadia a hlavný hrdina začína čoraz viac vyšetrovať na vlastnú päsť. Brendan Gleeson je v tejto úlohe dokonalý a ďakujem tomu človeku, ktorý mal odvahu obsadiť ho do hlavnej úlohy. Gleeson skvele hrá, skvele vyzerá (ehm, svojím spôsobom) a má pekný hlas :-) Veľmi tomu pomáhajú aj rôzne osviežujúce drobnosti, ako napr. scéna, v ktorej hrdinu "prepadne" sekuriťák a namiesto škaredej scénky sa z toho nakoniec vykľuje fajn pokec. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I po druhé epizodě jsem velice spokojeným divákem. Jistě, nikdo se tu nedočká žádné zběsilé akce, ale já jsem ani žádnou nečekal. Tvůrci se místo toho soustředili na plynulost příběhu a nechali vyniknout Brendana Gleesona, který vypadá, že si roli docela užívá. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po skvelom pilote veľký posun dolu. Gleeson je stále výborný a pribúdajú nové postavičky a zápletka sa pomaly posúva. Máme tu už Debbin modrý dáždnik aj sestru Trelawneyovej. Ale celkovo je to len zmes určitých informácií, dôležitých informácií, ktoré ale postrádajú originálnosť, alebo silný rukopis pilotného dielu. A tých pár vecí na odľahčenie kupodivu tiež nefunguje. Uvidíme. ()

Elizabethx 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pilotní díl měl pomalý vývoj, ale hádala jsem, že to je pouze opening a nadále to bude "zajímavější", když budeme vědět základní informace. Ale upřímně - ne. Pořád je zde spousta zbytečných scén, které s hlavní příběhovou linií nemají nic společného, jsou nezajímavé a hlavně není pochopitelné, proč se zde vůbec vyskytují. Neočekávám spoustu akce, ale alespoň ať se u toho nenudím. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Paradoxne až druhá epizóda priniesla kontakt pána Mercedesa s Hodgesom formou listu a na pretras sa dostane aj Pod Debinným modrým dáždnikom. Hodges rovnako tak kontaktuje sestru Olivie, ktorej auto pán Mercedes pri svojej masakre použil, Janey a aj keď sa tam drobné rozdiely nájdu dej sa trochu viac priblíži tomu v knihe. Úplne zbytočné je ohrozovanie chlapca zbraňou v podaní detektíva, pretože Hodges až v momente keď sa mu ozval Pán Mercedes objavil opäť chuť do života a rozhodne na seba neupútaval pozornosť nezmyselnými deliktmi. Z nejakého dôvodu je divákom podávaná fixná predstava policajtov na dôchodku pod vplyvom alkoholu ktorý sa oháňajú zbraňami, a oni iba chodia do kúpelov na turistiku či športové podujatia. Hold realita versus Hollywood. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama