Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

June využívá veškerých zdrojů i kontaktů a riskuje vše, aby dosáhla spravedlnosti. (HBO Europe)

Recenzie (10)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finále sa nesie v prepokladanom duchu, len sa treba zmieriť s tým, že ide viac menej len o psychologický súboj June  a Freda. Fanúšikovia túžiaci po objatí tety Lýdie tentokrát prídu skrátka. Inak ide o skvelú ukážku politickej, tu doslova až medzinárodnej diplomacie, ako môžu zo situácie všetci vyťažiť síce nie maximum, ale takmer áno, len trochu mimo pôvodného plánu. Aby bol tento chytrý plán vykonaný, budú sa musieť doňho pustiť viaceré postavy. ()

AndyMars 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pomsta môže byť sladká a zlosť a hnev oprávnené. Ale problém sa nevyrieši. Človek sa bude iba cítiť prázdny, pretože túžba po pomste bolo to jediné, čo ho napĺňalo. Ešte jej aspoň ostal dôvod žiť a ísť ďalej (Hannah). Nie každý dokáže odpustiť, ale je to nesmierne dôležité. Áno, nedostal trest, aký by mal normálne dostať. Inak to sa nedalo požadovať? Aby si aspoň odsedel niečo z toho a až potom ho pustili? Uvidíme, či ju jej činy zničia ešte viac ako to, čo jej urobili druhí. ()

Reklama

rasttea 

všetky recenzie používateľa

Epický závěr čtvrté řady, trošku jsem doufala, že si jej zarežíruje Elisabeth, každopádně i tak má skvěle našlápnuto i v režisérském křesle. Přestože se nejedná o žádnou oddychovku, vůbec nelituju skouknutí všech sérií. Budu mít potřebu přečíst si originál? Nejsem si jistá. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

OK, doslo k urcitemu zadostucineniu. A ze nas prijemne hrialo pri srdiecku. :) Ano, malo to svoje logicke diery, snad Gilead zdovodni "stratu" prevazaneho. Skoda, ze sme nemali tu cest, vidiet este v zavere trosku "pokles kutikov ust" Sereny. Ale to zrejme bude az v dalsom. Skoda toho natahovania a predlzovania agonie celej tejto serie. Zaverecny diel je asi vykupenim, za tou podpriemernostou. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama