Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

June uvažuje o možnosti svobody. (HBO Europe)

Recenzie (6)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Predchádzajúci diel sa odohrával v Chicagu, tentokrát sme na lodi, ktorá by mohla pre June znamenať záchranu. Čaká nás aj zopár flashbackov a pomerne prekvapivý záver. Najviac ma tu však upútala odlišná atmosféra, na lodi sa ešte žiaden diel celého seriálu neodohrával. Posledné dve epizódy akoby vybočovali z nastavenej atmosféry celého diela a osobne som túto (dočasnú) menšiu zmenu uvítal priaznivo. ()

AndyMars 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trochu ťažko hodnotiť túto epizódu. Najviac mi vadí fakt, že ju na lodi pri overovaní totožnosti neprezreli. Veď stačilo, aby sa jej pozreli na ucho a našli by tú červenú značku. A celkovo podľa mňa mali mať rozkazy o tom, že ju hľadajú a aspoň jej fotku, aby vedeli, či to nie je ona. Ale na značke mala aj číslo, takže by hneď vedeli. Na druhú stranu, aj takéto veci sa môžu diať, že stráž nie je informovaná a tak. Inak je tu zobrazená veľmi ťažká dilema matky, ktorá má pocit, že zlyhala, keď nevzala so sebou svoju dcéru a nedokáže rozmýšľať racionálne. K tomu má ešte aj otras mozgu a spomína si na obdobie, keď sa na dieťa s mužom tešili a ako vyrastalo. ()

TroiMae 

všetky recenzie používateľa

Mám subjektivní dojem, jako by tenhle díl byl nejkratší ze všech - asi měl být dramatický, ale nějak se v něm nic neděje a velký kus začátku pak tvoří, co jsme viděli v minulých dílech této řady. Nějak to budí dojem, jako by nebylo o čem točit. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama