Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvorcovia:

Victor Fresco

Hrajú:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Recenzie používateľa Marceloo k tomuto seriálu (2)

Santa Clarita Diet (2017) 

Rodina Hammondovcov žije pokojným životom v Santa Clarite. Pracovnou náplňou Sheily a Joela je predaj luxusných domov. Ich život sa však kompletne obráti, keď sa Sheila nečakane premení na Zombie. To ich prácu značne komplikuje, pretože má chuť na mäso zákazníkov. Rodina preto musí spojiť sily a postarať sa o to, aby mala matka dostatok potravy bez toho, aby niekto zo Santa Clarity zistil niečo o ich nepríjemnom tajomstve. - Pred pozeraním tohto seriálu som nepočítal s tým, že by tvorcovia v rámci gore ukázali vela, ale v tomto aspekte ma tento seriál príjemne prekvapil. Tvorcovia sa nebáli odviazať a občas sa bolo na čo pozerať. Solídne herecké obsadenie dokáže aj napriek dlhším dialógom vždy príjemne pobaviť, a keď ide do tuhého, tak jednoducho musíte tejto rodine zasiahnutej Zombie vírusom držať palce. Vedlajšie postavy sú tiež naladené na podobnú vlnu, takže ako občasné odlahčenie napätia sú vyhovujúce. Každopádne oceňujem hlavne to, že Netflix nezabúda ani na nové projekty pre milovníkov hororu. + herečka z Scream + herec z The Crazies + herečka z Sharknado 3: Oh Hell No! + herec z Piranha + herec z Halloween + herec z American Horror Story ()

Série 2 (2018) (S02) 

Po všetkých vraždách a trestných činoch sa Joelovi a Sheile stále darí unikať strážcom zákona. Nanešťastie sa ich novou susedkou stane členka policajného zboru, ktorá sa snaží zistiť, kto má všetky zločiny v Santa Clarite na svedomí. Preto musia Hammondovci opäť riešiť to, ako uživiť krvilačnú Sheilu bez toho, aby niekto čo i len tušil, čo sa v ich dome v skutočnosti odohráva. - Druhá séria je príjemným prekvapením a svojím humorom prekonáva aj tú prvú. Drew Barrymore, Timothy Olyphant a Liv Hewson sú tak obyčajní, že som mal niekedy pocit, ako keby tvorcovia len tak zastavili random ludí na ceste a zavolali ich, aby natočili pár scén. Žiadne make-upy a vyparádené kostýmy, ale pekne poctivo tepláky. A tá chémia medzi postavami je neskutočná. Krvi je prekvapivo stále dostatok, aj keď som očakával trochu vyšší bodycount. Záhady okolo nákazy sa odkrývajú velmi pomaly, ale vôbec mi to nevadí, pretože tento seriál je podla všetkého naplánovaný na vyšší počet sérií. Keďže sú epizódy krátke, ubehne to velmi rýchlo a na tú ďalšiu som hoodně zvedavý, pretože ten záver bol tak intenzívny a šialený, že by som si ďalších 10 epizód pozrel hneď teraz. + herečka z Scream + herec z The Crazies ()

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama