Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Ak tu niekto náhodou sleduje regulárne americké televízie, vrátane reklám, dá mi za pravdu, že Mad Families nevyzerá ako film, ani ako TV film razenia Hallmarku alebo LMN, ba ani ako lacný pilotný diel nejakého treťotriedneho seriálu. Pocitovo (miestami aj obsahovo) vytvára nezlomný dojem televíznej reklamy. Nielenže tak vyzerá, dokonca tak aj ZNIE. Toto som ešte nezažil... Prisahám na dušu mojej milovanej matky, že môžeš z ktorejkoľvek časti 80 minútovej stopáže vystrihnúť 30 sekúnd, pustiť si ich samostatne a bez kontextu budeš v tom, že sa jednalo o nejakú štandardnú americkú reklamu na čokoľvek. Aj keď som na niekoľko sekúnd zatvoril oči a len počúval, ako "film" znie, ani trochu sa to nelíšilo od toho, ako znejú americké reklamy posledných rokov, najmä tie, ktorých stovky nútene vídam každú nedeľu kvôli NFL a väčšinu zimných nocí kvôli NBA. Obsadenie Sheena, Henleyho, Imanky a Šarlotky pocit len umocnilo. Hviezdu za "zážitok." No odpadol som skoro :D ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem, že to bude mnohem vtipnější, a tak jsem vlastně asi docela zklamaný. Ale musí se uznat, že mi tahle komedie rozhodně nevadila, nepřišla mi pitomá a vlastně jsem ji sledoval docela rád, a to i díky kameu různých herců, které možná i znáte. O Charliem nemluvím, ten tu má v podstatě hlavní roli. Jen jsem doufal ve víc. ()

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre pána kráľa, čo to bolo? Humor absolútne žiadny, vtipné to nemohlo pripadať ani samotným hercom. Mám dojem, že také niečo ako scenár k tomuto filmu ani žiadny neexistoval. Charlie to asi zobral preto, lebo sa mohol v rámci role zadarmo najebať. Takže jediný žart, ktorý som si zapamätal a netýkal sa vlastne filmu, ale vzťahu ku skutočnosti, keď Charlie na záver pyšne ukazuje modrý žetón za polročnú abstinenciu. Do popuku! ()

geek.ondra 

všetky recenzie používateľa

Dno kariéry Charlieho Sheena ale upřímně nebýt jeho tak je to totální odpad. Takhle se s námi jeden z nejlepších televizních komiků loučit nemusel :(  2,5/10 ()

Reklama

Reklama