Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá taxikárka tureckého pôvodu Özge Dogruol (Violetta Schurawlow) sa stane očitým svedkom brutálnej vraždy psychopata, ktorý svoje ženské obete sťahuje z kože a do hrdla im nalieva vriacu vodu. Od tohto okamihu sa jej život prevráti naruby. Stáva sa z nej štvaná zver maniaka, ktorý vraždí v rôznych častiach sveta. Do svojho bytu sa už vrátiť nemôže, rodina od nej odvracia zrak a nikde nie je bezpečne. Preto sa rozhodne požiadať o dočasný úkryt policajta (Tobias Moretti), ktorý má celý prípad na starosti. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (19)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príbeh mladej taxikárky a jej boj o život mi v rámci thrillerových záležitostí síce prišiel iba priemerný, no nadchol ma herecký výkon hlavnej hrdinky. Ten tu naozaj stojí za pozretie. Tiež som bol prekvapený brutalitou niekoľkých akčnejších scén, kde sa rozhodne krvou nešetrilo. Tieto dva aspekty prispeli k celkom slušnej atmosfére, a také niečo ja môžem. Nadpriemer. 75/100 ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Ruzowitzky je macher a za neveľký peniaz natočil kompetentnú, drsnú lahôdku, pri ktorej si človek môže spomenúť na žánrových velikánov ako Dario Argento či David Fincher, ale aj napr. na nedocenenú osemdesiatku "Maniac". Našťastie bez toho, aby film stratil vlastnú tvár, zaujímavosť či atmosféru. A mne to v tomto prípade k spokojnosti stačilo. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Solidní serial killer thriller z Rakouska, který má drajv a šťávu. Velký potlesk patří hlavní hrdince Violette Schurawlow, která odvádí mimořádný herecký výkon a obdivuhodné bojové schopnosti. Celý film je víceméně naháněna stylovým muslimem s vražednými chouťky, kterého jen tak něco nezastaví,poněvadž byla svědkem vraždy své sousedky. Má to skvělé tempo, výtečné scény ( Taxík, metro, finále). dojde i na násilí a párkrát jsem si od napětí radostně zařval, protože mi místy hlava nebrala, co hlavní hrdinka s vrahem provádí. Fyzická proměna obou postav v závěru je až neskutečná. Dost dobré.80% ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Moslimský psychopat, turecká kickboxerka, tupý policajt, starec s plienkou, dieťa a pes. Keby sa ľudia radšej zaoberali antickou filozofiou, alebo akoukoľvek inou okrem stredovekej, a nie táraním o Bohu, Alahovi, a tak, bolo by možno menej psychopatov. Ak má niekto hlavu plnú sračiek, a ešte sa k tomu pridá citát z Biblie, že má mučiť a vraždiť ženy, čo, kurva, ľudia čakajú?! Ja by som zničila všetky tie sračky plné klamstiev a výmyslov a nariadila ľudom povinné čítanie: "Ako používať vlastný rozum". ()

Kushina 

všetky recenzie používateľa

V tomhle filmu mě hrozně zklamal hlavní záporák, z kterého se vyklubal prachobyčejný muslimský blbeček, který trestal ve jménu smradlavého koránu a vesměs mi jeho odhalení zkazilo celý pohled na něj. Hlavní hrdinka byla fajn a to že se uměla prát filmu přidalo na kvalitách, bohužel jsem z celého filmu měl pocit, že je to jak výměna manželek po Německu s trochou krve. 45% ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (1)

  • Tobias Moretti se v parku „ujímá“ německého ovčáka, který patří jeho otci. To odkazuje na seriál Komisař Rex, konkrétně pilotní epizodu Komisař Rex - Konečná stanice Vídeň (1994), ve kterém se právě Tobias Moretti ujal německého ovčáka po zastřeleném policistovi. (marcel5)

Súvisiace novinky

DAS FILMFEST nabídne filmové hody

DAS FILMFEST nabídne filmové hody

16.10.2017

Bláznivá špiónská komedie, thriller o pomstě a spravedlnosti, ponurá dystopie nabízející neutěšený obraz naší budoucnosti, film o slavném spisovateli Stefanu Zweigovi nebo fascinující příběh dvou… (viac)

Reklama

Reklama