Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé neskúsené dievča sa vďaka nevinnej hre dostáva do rúk úchylného psychopatického vraha... Šestnásťročná Martha Hoaglandová (Jordan Laddová) prežíva náročné obdobie svojho života, jej rodičia sa nedávno rozviedli a ona sa s touto realitou ťažko vyrovnáva. Jej najväčším priateľom v samote sa stáva internet a dopisovanie si s ľuďmi na zakázanom chate. Tu sa zoznamuje so zrelým mladým mužom, ktorý ju osloví svojimi názormi a postojmi k životu. Túži ho spoznať a necháva mu kontakt na seba. Martha rodičov oklame a namiesto sľúbeného víkendu s otcom, utečie za svojím novým priateľom. Zo sympatického muža sa vykľuje násilník, dožadujúci sa sexuálnych radovánok, Marthe zakazuje s kýmkoľvek sa skontaktovať a drží ju vo svojom dome násilím. Súbežne s oficiálnym vyšetrovaním sa nešťastná matka rozhodne pátrať po svojej dcére na vlastnú päsť. Vďaka počítačovému expertovi sa dozvedá o ľuďoch, ktorí si s Marthou dopisovali. Podozrenie padne na Drewa Pedersona (Vincent Gale), ktorý vlastnou kreditnou kartou zaplatil Marthe letenku do Pitsburgu V minulosti bol už súdne trestaný za znásilnenie a ublíženie na zdraví... Zásah FBI je však neúspešný, v čase ich príchodu sú už Martha s Drewom na ceste za záhadným mužom z chatu, ktorého inštrukcie mladík doteraz plnil do bodky... Netuší, že ide o zvrhlého psychopata, ktorý sa vďaka nemu dostal ku svojej ďalšej koristi... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

Barak 

všetky recenzie používateľa

Šestnáctiletá hrdinka nejen že nevypadá na 16 (samozřejmě vypadá starší), ale taky je úplně nechytrá. K tomu kamera, která pořád zabírá "klávesnice-monitor-obličej....", a to stále dokola, což je hodně nudné - naštěstí jen v první části filmu. Dále pak stupidní rozhovory o ničem, které lehce rozesmějí i v momentu, který má být napínavý - a to není jen v první části, to je tak přes celý film! Hold je to slabota.... ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

Tento film sme pozerali povinne v škole na náboženstve. Katechét nám vtedy hovoril, že film má myšlienku v podstate aktuálnu a mali by sme sa z toho poučiť. V tom mal pravdu. Skutočne by to nechcela zažiť ani jedna matka. No zvyšok bol na odpad. Strašná nuda, psychologicky nezvládnuté, napätie žiadne. Na konci, keď mala ísť najnapínavejšia scéna, sme sa na hlúposti deja začali všetci strašne smiať. Ako to nazval aj náš katechét, typicky americký koniec. ()

John80 

všetky recenzie používateľa

Film z každodennej reality , kde sa mladé dievča zoznami s chlapom cez internet, osobne sa stretnú a začnú sa tým problémy až po samotné hľadanie dievčaťa svojou mamou a políciou 3* ()

Reklama

Reklama