Reklama

Reklama

Epizódy(20)

Účetní a velmi zdatný defraudant v jedné osobě dostane ve firmě nové místo a pro své kolegy se nečekaně stává hrdinou. (Netflix)

Recenzie (2)

jarah 

všetky recenzie používateľa

Čo si budeme hovoriť, Minovi postava účtovného génia s miernou poruchou správania sadla ako uliata. Aj keď som zvyknutá na jeho vážne polohy s absenciou úsmevu, tento komediálny výkon bol dokonalý a veľmi osviežujúci. Skvele mu kontroval Junho v úlohe cieľavedomého riaditeľa konglomerátu, ktorý odložil kariéru prokurátora v duchu - ak nemôžeš súpera poraziť, pridaj sa k nemu. Obaja excelovali a strhli na seba akúkoľvek pozornosť. Aj keď v pozadí beží vážna téma korupcie podporovanej násilím na vysokých miestach, neprestávala som sa smiať u každej epizódy. Či už išlo o strápnenie spôsobov konania nedotknuteľných ľudí, odľahčenie pomerov, proti ktorým sa v skutočnosti len ťažko bojuje alebo bezmocnosť so stavom spoločenskej situácie, vo výsledku divák neostane sklamaný. Seriál, ktorý stojí za to vidieť. ()

Meeryan 

všetky recenzie používateľa

Bláznivé, ale skvělé. Psychouš Kim Sung Ryong (Min NamGoong) byl skvělý (jeho grimasy, talent se ze všeho vykecat....) ale i tak jsem měla nutkání seriál odložit... dobře, že jsem to neudělala... Seriál se zdá průměrný, ale druhá polovina je velmi nadprůměrná. Už od začátku jsem si oblíbila špiónku Ga Eun, bohatého rozmazleného synáčka Myung Seok (Dong Ha) a samozřejmě toho žravého sociopata Seo Yul ♥ (Junho). Bavila Love - Hate mezi Chief Kim a prokurátorem Seo Yul. 19.3. měním hodnocení ze 4**** na 5***** (Junho, Dong Ha, Nam Goong, Jung Hye-Sung) ()

Reklama

Reklama