Reklama

Reklama

Legendy kriminalistiky - Série 1

(séria)
Česko, 2017, 5 h 37 min (Minutáž: 30–31 min)

Epizódy(11)

Recenzie (3)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mirek Vaňura se pustil do opravdu „smělého“ projektu, kde nás seznámí s množství nechutných vražd a samotných vrahů, které proběhly na území naší republiky (ve většině případů po slavné revoluci). Rozhovory s vyšetřovateli, autentické videa rozhovory s vrahy, rekonstrukce vražd – to vše v půlhodinových epizodách, které byly vcelku vyvážené a určitě zajímavé. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvé dve epizódy, sa venujú prípadu vraždiaceho páru Stodolových. Vzhľadom k množstvu využitých reálnych záberov z vyšetrovania, je spracovanie tohto dokumentu na veľmi vysokej úrovni, pútavé, pričom divák doslova neodtrhne zrak z obrazovky. Veľmi mi to pripomína Slovenský dokumentárny seriál: "Najväčšie kriminálne prípady Slovenska", s tým rozdielom, že hlas Maštalíra, na rozdiel od Vaňurovho, pôsobí omnoho intenzívnejšie, doslova ako magnet na uši i zmysli vnímania. Ale inak výborné, za mňa palec hore, pričom 5 hviezd je hádam aj málo. ()

Zaujímavosti (2)

  • Pavel Peca mohol v roku 2013 požiadať o predčasné prepustenie, avšak zomrel 24.5.2012, pravdepodobnou príčinou smrti bola rakovina. (Game90)

Reklama

Reklama