Reklama

Reklama

Veselý nový rok

(relácia)
  • Slovensko Kandráčovci a hostia (viac)
všetky plagáty
Komédia / Hudobný
Slovensko, 2016, 90 min

Obsahy(1)

Hudobná skupina Kandráčovci si pozýva do štúdia kamarátov a hostí. Šou, v ktorej nejde v podstate o nič viac, než o zábavu a dobrú náladu. (TV JOJ)

Recenzie (4)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Klubové posezení. 1)  Vidím vesele vyhrávající lokální šraml, ano, zpívali dobře. Sleduji občasné vsuvky mluveného slova - vtipy či historky. Celé to působí jako velmi úsporná nicméně příjemná byť v mnohém recyklovaná zábava. Taková klubová pohoda...alespoň v tomto sestřihu._____ 2)  Na druhé straně však se musím zmínit o tom, že vlastní tvorba (vlastní historky či hudebně-pěvecké jamování) tvořila tak 10 % max._____ 3)  Nu což, příjemných devadesát minut se počítá... ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Východňari na Silvestra bavia celé Slovensko. Bežne Kandráčovcov nevyhľadávam, ale tento zostrih sa naozaj podaril. Michal Hudák v kombinácii s Mariánom Čekovským je vražedne vtipná kombinácia. A aj otrepané popové hity majú svoje čaro s cimbalom, akordeónom, basou a husľami, zvlášť keď ich spievajú mladšie ročníky, ako napríklad chutnučká Tereza Mandzáková. ()

artas 

všetky recenzie používateľa

Celé je to zostrih toho najlepšieho z pôvodnej relácie Vtedy na západe ktorá skončila totálnym fiaskom a po pár častiach (myslím štyroch) bola stiahnutá z vysielania. Zostrih sa ale podaril, možno takto mali nastaviť aj pôvodný koncept, dôsledne vybrané vtipy Čekovského, Hudáka (títo dvaja by uvládali sami ťahať niekoľko častí) a niektorých ďalších, striedané s cover verziami známych hitov. ()

Reklama

Reklama