Reklama

Reklama

OA

(seriál)
  • USA The OA
Trailer
Dráma / Mysteriózny
USA, (2016–2019), 14 h 43 min (Minutáž: 31–71 min)

Hrajú:

Brit Marling, Will Brill, Emory Cohen, Patrick Gibson, Brendan Meyer, Ian Alexander, Scott Wilson, Robert Eli, Marcus Choi, Chloe Levine, Nikolai Nikolaeff (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Sedm let po svém zmizení se mladá žena vrací se záhadnými novými schopnostmi a společně s pěti neznámými se vydává na tajnou misi. (Netflix)

Recenzie používateľa Mukade k tomuto seriálu (9)

Chapter 1: Homecoming (2016) (S01E01) 

Lol, to náhle vhupnutie pohľadom do "dynamického" sexu po úvodných uspávajúcich 15 minútach, skoro som šikol od nečakanosti toho a smiechu!  ......................... A čo to tam bolo, Perinbaba na konci či čo?!! Wot d fak! xD ()

Chapter 4: Away (2016) (S01E04) 

Perinbaba rulez !! ((: .............................. Somehow, aj keď je to len "fantazijná ezoterika", tak mi nevadí a baví ma to. .............. Trocha mi to v tomto pripomína Prey (2006) hru. ()

Chapter 7: Empire of Light (2016) (S01E07) 

What a fakin idiotská scéna keď sa OA's mama zosypala v reštike, OA bľabotala o portáli do inej dimenzie a že je original angel... Kto s IQ väčším ako dva by to v danom momente ale aj pomaly v akomkoľvek inom, bez postupnej prípravy, hodil na niekoho, lol. Inkonzistentná sssomarina. ....................... doplnok po dosledovaní ďalšieho dielu: už to dáva zmysel... ()

Chapter 8: Invisible Self (2016) (S01E08) odpad!

AUTOMATICKY a v duchu zdravého rozumu som predpokladal, že nenatočia 8 dielov o posttraumatickej fantasmagórii niekoho, však koho by to predsa malo zaujímať a kto by spätne, po prasknutí bubliny,  nenadával?!!!! A mýlil som sa, mali tú drzosť to natočiť ! 8 dielov o vzdušnom zámku a ako píše brondy "si to celé Červená čiapočka len vymyslela.. no napriek tomu jej hlúpy vymyslený tanec zachráni školu.." ..............................s02e03... :) ()

Chapter 1: Angel of Death (2019) (S02E01) 

písané priebežne počas sledovania: .................. Á, tak tu je konečne Zendaya ! Len aby to nebolo jediné pozitívum tejto ďalšej "sezóny"..................... OA opakovane ľuďom bľaboce veci ktoré musí vedieť, keďže neni retardovaná, že im budú znieť naprosto neuveriteľne a bláznivo. Stručne povedané: WTF !! ................. Záver bol parrrádny. ................................................................. Ale už teraz píšem, keď sa na konci tejto season zas ukáže, že to bola len haluška v hlave pomätenej Prérie, tak vycestujem za tvorcami tohto seriálu a uväzním rovnako ako boli tí piati tuná !! Nech ma zas nenaserú lebo... xD ()

Chapter 2: Treasure Island (2019) (S02E02) 

Miestami sú tam veci čo mi vadia ako napr, keď konečne adresujú "slona v izbe", tak Nina (nebudem ju volať Prerie lebo to ultrapapetické meno neznášam) bezcitne tvrdí že jej jej jedno čo sa stalo s originálnou Ninou, jej mysľou, duchom... To sa mi zdá inkonzistentné s ňou. Ale miestami zas mám zimomriavky z toho ako dobré to momentálne je. A v tomto diely ich bolo viacero ! ♥ :) ()

Chapter 4: SYZYGY (2019) (S02E04) 

Goooosebumps sa nemohli vyspať, každú chvíľu boli budené ((: ♥ ............... 5** je ďaleko málo. ()

Chapter 6: Mirror Mirror (2019) (S02E06) 

Nnnuda. Čo sa tam vlastne udialo! Nič. Tancovali, ale bez účinku. Jeden z nich sa sebecky zabil v "najvhodnejší" čas. Už nemohol chvíľu vydržať? Asi chcel umreť na pláži. ()

Reklama

Reklama