Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na urgent privezú muža s bodným zranením hrudníka. Nožom na neho zaútočila manželka, keď ho nachytala s milenkou, a len náhodou minula srdce. Neskôr privezú aj ju, pretože sa pri útoku na manžela sama porezala. Svoj čin ľutuje. Neskôr prijmú tanečnicu Agátu, ktorá si za žiadnu cenu nechce vyzuť lodičky a neskrývane flirtuje s doktorom Hlinkom. Hofbauera postihne nová fáza depresie, Vilkin sa mu snaží pomôcť. Ďalším pacientom je muž s fraktúrou lebky. Rasputin začína boj o vlastný život, pretože v nemocnici je Rus, ktorý ho poznal. Rasputin sa musí rozhodnúť, či ho zabije, alebo ho nechá odísť a bude riskovať, že on sám príde o život. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

elizabeth_ba 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neskutečně pitomý. Ještě, že tam mají toho Rasputina :-). Nesympatický doktor Hlinka, Mery, která se přidala k Vali, a k tomu všemu ještě její neodbytný příbuzenstvo. No a ten závěr nechám raději bez komentáře. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak koukám, že lékařské peripetie jsou jako zdroj atraktivity pro diváka vyčerpány, tak se z ruského lékaře Romana Zacha stal jakýsi agent Litviněnko II. ( takže se nám z toho stává groteska jako kdyby v Nemocnici na kraji města se z doktora Blažeje vyklubal imperialistický agent USA ) a aby to nebylo málo, přidala se další menšinová otázka, ale jelikož homosexuality a jejího coming outu bylo už přehršel, tak nastoupil jeden transsexuál. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama