Reklama

Reklama

Yüksek Sosyete

(seriál)
TV spot
Turecko, 2016, 53 h 42 min (Minutáž: 109–141 min)

Kamera:

Bekir Toplar

Hrajú:

Gülşah Çomoğlu, Aybike Turan, Hazar Ergüçlü, Hakan İlçin, Erdoğan Tutkun, Hakkı Ergök, Özgün Çoban, Emre Kerem Ketenci, Hülya Gülşen Irmak (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(26)

Videá (26)

TV spot

Recenzie (2)

Talita1 

všetky recenzie používateľa

Ide o jednu z lepších tureckých telenoviel, ktorá začína pohľadom na skromného a pracovitého Kerema. Ten sníva o vlastnom nezávislom živote na samote. Z Ameriky však prichádza jeho priateľ z detstva Mert a žiada ho o láskavosť -  aby v jeho mene začal viesť podnikanie s potravinami. Na druhej strane sa dozvedáme viac o bohatej rodine Koranových, kde emocionálne trpí najmladšia z nich - krásna Cansu. V telenovele je rozpracovaných viacero zaujímavých tém ako priateľstvo, láska, rozdielne sociálne postavenie, problémy s podnikaním, milenecký vzťah, nemanželské dieťa, podpora týraných žien atď. Jednotlivé linky v seriáli majú dobrý scénar a uveriteľný dej. Dojemné momenty vznikajú, keď ústredná dvojica Kerem a Cansu napriek všetkým prekážkam zo strany oboch rodín bojujú o svoju lásku. Často z posledných síl, čo robí ich lásku takou jedinečnou a nádhernou. Výhodou je, že nejde o nekonečný seriál. Oceňujem aj emotívnu hudbu v seráli. Moje dojmy zo seriálu sú veľmi dobré. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Opäť remake kórejskej verzie a opäť vydarené. Do polovice je to hlavne komédia, po polovici je to už viac dráma. Na začiatku si bohatý Mert (Ozan Dolunay) vymení meno so svojím chudobným, avšak múdrym kamarátom z detstva Keremom ( Engin Öztürk). Mert má totiž riadiť rodinný podnik a netrúfa si na to, čo však šikovnému Keremovi nerobí problém. Ece (Meriç Aral) , ktorá v obchode pracuje, sa zaľúbi do Merta o ktorom si myslí, že je len obyčajným zamestnancom. V obchode sa zamestná aj Cansu (Hazar Ergüçlü)   pochádzajúca z bohatej rodiny, avšak vydávajúca sa za chudobnú. Chce totiž, nájsť niekoho, kto ju bude milovať takú, aká je a nie pre peniaze. Medzi ňou a Keremom okamžite preskočí iskra.  Tieto zámeny prinášajú kopu humorných aj dramatických situácií. Celému seriálu vládne láska týchto dvojíc. Nakoľko však pochádzajú z odlišných svetov, nie je núdza o dramatické situácie hlavne však vo vyššej spoločnosti. Seriál má prijateľnú dĺžku a veľmi dobre sa pozerá. ()

Reklama

Galéria (96)

Reklama

Reklama