Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leto 1987. Gio Fortunato, mladý americký robotník talianskeho pôvodu, trávi svoj voľný čas v štvrti Whitestone v newyorskom Queense každodenným večierkami s priateľmi, flákaním, drobnými krádežami, automobilovými pretekmi a zvádzaním dievčat. V noci je nespochybniteľným kráľom rušného bulváru Franny Lew, ktorý brázdi svojím Buickom  GNX, najrýchlejším autom v meste. Život sa Fortunatovi začne meniť, keď sa stretne tajomnú zmyselnú brunetku, ktorá si hovorí Francesca, a zamiluje sa do nej. Bude však toto záhadné a milé dievča jeho spriaznenou dušou? Môže existovať budúcnosť pre vzťah medzi Jessicou Weinbergovou, milým židovským dievčaťom z Long Islandu, a pekným zlým chlapcom z Queensu, ktorý občas porušuje zákony? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Zastavte ma, ak ste toto už počuli. "Chalan stretne dievča a... " nemusím ďalej pokračovať, lebo všetko ostatné už viete odhadnúť dopredu, čo sa bude diať. "Cruise" je proste miliónkrát videné a počuté. Hlavný hrdina Gio je typický "bad boy", ktorý si robí čo chce. Zvádza dievčatá, kradne autorádiá a jazdí závody vo svojom najrýchlejšom aute v celom meste. Alebo okrese... to je fuk. Jedného dňa stretne krásnu Jessicu, ktorú hrá nádherná Emily Ratajkowski. Nebudem to naťahovať. Povedzme si rovno ako to pôjde ďalej. Chalan sa zamiluje na prvý pohľad a chce ju získať. Ona chvíľku odoláva, no potom jeho šarm zapôsobí a máme love story na svete. Čo sa dá viac o tomto filme povedať, čo sa nedá povedať o každom inom filme, ktorý má presne tento istý scenár. Napísané je to mizerne. Všetko je to nalinajkované od a po zet, aby veci fungovali ideálne. No potom je potreba stúpiť na vyšší level a záverečné časti sú podľa mňa absolútne strašne napísané. Nechcem ísť moc do spoilerov, no povedzme to takto. Ak niekto ukradne auto v ktorom je 500g koksu, tak nespotrebujeme 75 gramov a pokúsim sa ho vrátiť na miesto mysliac si, že si to nikto nevšimne a nebude to mať dohru. To je tak idiotské riešenie. Ale je to len k tomu, aby sme mali napínavý záver, ktorý nikoho netrápi. Herecky je to zvládnuté podľa mňa celkom dobre, a dokonca si myslím, že má film aj celkom dobrý 80s soundtrack. Plus sa odohráva v 80-tych rokoch, čo pomáha. No reálne nemám pocit, že by ponúkal niečo zaujímavé. Ani postavy, ani príbeh. Ak chcete romancu v tomto štýle, ktorá má čo ponúknuť tak odporúčam tu 2 iné filmy. "Fallen Stars" a "Comfort". Sú tam podobné momentky, a vedia nabudiť trošku romantickú atmosféru (možno "Fallen Stars" sa sústredí na trošku iné prvky), no sú zaujímavé, majú dobré dialógy a nepôsobia tak nalinajkovano a stereotypne ako toto. Takže osobne viac odporúčam tie filmy. Ak toto naozaj chcete vidieť, tak si nemyslím, že je to úplná katastrofa, alebo niečo podobné, ale nemyslím si, že to stojí za ten čas, ktorý tomu budete venovať. Hodnotenie: C- ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Viem, že veľa chlapcov ochká pri pohľade na Ratajkowki so zasneným brežnevovským obočím, ale herečka to nie je teda žiadna. Vlastne aj ako modelka má väčšinou tupé výrazy, že aj Verešová pri nej pôsobí ako vedecká pracovníčka Stanfordu. Smejem sa tiež, ako niektorí chlapci túžobne čakajú, či vo filme nejaká herečka modelka „niečo“ ukáže, pritom na nete toho majú na kilotony. Avšak nie Ratajkowski je päsťou na oko v tomto filme. Je to hlavne ten namachrovaný krivák s lepidlom na vlasoch, ktorý zabudol, že steroidy zmenšujú vtáka. No vzhľadom na dosť chabý scenár by mohli do hlavných rolí angažovať kľudne rovno Barbie s Kenom a nič vážne by sa nestalo. ()

Reklama

Konev 

všetky recenzie používateľa

O jednom hezkém zloději, který se zamiluje do krásné studentky. Velmi primitivní děj. Letní story z let 80. Ale bylo to vlastně o ničem... ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Čím dlhšie som to pozeral, tým viac som bol presvedčený, že to treba dopozerať len kvôli Milke, lebo inak to nemá zmysel. Love story bez tempa, bez myšlienky, len tak to plynie a nič viac. Zbytočnosť. 2 z 5 ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Slušná jízda, jsem tam nějaký závod se skvělými auty, herecký povedené a to celkem hodně. Příběh je jednoduchý ale působivý, zlodějíčkové kteří lásku chtějí až po sexu proč ne. Bavil jsem se, doba a soundtrack neměly chybu. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama