Reklama

Reklama

Posadnutý pomstou

(seriál)
  • Slovensko Taken - Posadnutý pomstou (neoficiálny názov) (viac)
USA / Francúzsko, (2017–2018), 18 h 31 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Trevor Morris

Hrajú:

Clive Standen, Jennifer Beals, Gaius Charles, Brooklyn Sudano, Monique Gabriela Curnen, Michael Irby, Jose Pablo Cantillo, James Landry Hébert (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Čo sa odohralo pred tým, než bývalý agent CIA Bryan Mills vykročil na svoju cestu prvú cestu pomsty? Kde a ako získal svoje obdivuhodné schopnosti? O tom rozpráva televízny seriál, ktorý je prequelom k úspešnej filmovej trilógii akčných trilerov z produkcie Luca Bessona 96 hodín, 96 hodín: Odplata a 96 hodín: Zúčtovanie s Liamom Neesonom v hlavnej úlohe. Seriál Taken: Posadnutý pomstou (2017) nás časovo zavedie pred udalosti filmovej trilógie 96 hodín z dielne Luca Bessona. Uvidíme, kde a ako získal agent CIA Bryan Mills svoje obdivuhodné schopnosti. Pred tým, než bývalý agent CIA Bryan Mills vykročil na cestu pomsty, aby vo filmovej trilógii Taken zachránil svoju unesenú dcéru v Paríži, exmanželku v Istanbule alebo bojoval s jej životným partnerom a ruskou mafiou, musel niekde získať svoje jedinečné bojové schopnosti. A tom rozpráva televízny seriál, ktorý odhalí udalosti, ktoré sa odohrali pred jeho filmovými príbehmi.
Bývalý vojak Bryan Mills sa vyrovnáva s osobnou tragédiou,  ktorá otriasla celým jeho životom. Zo všetkých síl sa snaží preniesť cez incident, pri ktorom zomrela jeho sestra. Stala sa náhodnou obeťou streľby, ktorú vo vlaku rozpútali dvaja muži. Spočiatku ich Mills považoval za teroristov, neskôr pripustil, že mohlo ísť o objednávku zo strany muža, ktorému v roku 2015 zabil syna, aby ochránil agenta protidrogovej jednotky v Kolumbii. Tým mužom je boss drogového kartelu a terorista Carlos Mejia. Mills sa rozhodne pomstiť sestrinu smrť a zabiť drogového magnáta.  Tesne pred tým, než sa mu to podarí, osloví ho CIA a naverbuje do svojich služieb. Celý čas ho sledovala a v pravú chvíľu prišla s ponukou na spoluprácu. A práve práca v CIA v Millsovi prebudí mimoriadne nebezpečné nadanie agenta - zabijaka a odhalí jeho jedinečné bojové schopnosti. (TV JOJ)

(viac)

Reklama

Reklama