Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy ju nespusti z očí. Nikdy ju nepodceňuj. Nikdy sa nezamiluj...
Bývalý agent tajnej služby a člen ochranky prezidenta USA Frank Farmer (Kevin Costner), sa v súčasnosti živí ako osobný strážca. Ako profesionál svoje úlohy plní presne a bez problémov. Chce mať prehľad o každom detaile svojej činnosti a nechce protivníkovi poskytnúť žiadnu šancu. Jeho novou klientkou sa stáva slávna speváčka a herečka Rachel Marronová (Whitney Houstonová), ktorej kariéra neustále stúpa. S popularitou však prichádzajú aj nezvyčajné veci – od jedného fanúšika začne dostávať výhražné listy s nebezpečným podtónom. Musí sa teda postarať o svoju bezpečnosť. Najlepším osobným strážcom je Frank – a tak sa stretávajú dvaja špičkoví profesionáli. Rachel spočiatku odmieta so svojím osobným strážcom spolupracovať, ale rad dramatických udalostí  ju donúti brať ohrozenie vážne. Ukáže sa, že vrahom je skutočný profesionál a začína sa nebezpečná hra, ktorá vyvrcholí pri odovzdávaní Oscarov. Vzťah Franka a Rachel sa však medzitým skomplikuje: obaja očakávali, že budú vedúcou osobnosťou tohto vzťahu. Nečakali však, že sa Frank prehreší proti vlastným pravidlám, a že sa do seba vášnivo zamilujú ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:55

Súvisiace novinky

Remake Osobního strážce je na cestě

Remake Osobního strážce je na cestě

16.09.2021

Oceňovaný dramaturg Matthew Lopez dostal za úkol připravit scénář k nové verzi kultovního romantického dramatu Osobní strážce. Ve snímku z roku 1992 si hlavní role zahráli Kevin Costner a Whitney… (viac)

Osobní strážce princezny Diany?

Osobní strážce princezny Diany?

05.07.2019

Kevin Costner (Hřiště snů, Tanec s vlky) si v mnoha pokračováních nezahrál. Objevil se vlastně jen jako vedlejší postava v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, a nyní má hl. roli v seriálu… (viac)

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (viac)

Reklama

Reklama