Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy ju nespusti z očí. Nikdy ju nepodceňuj. Nikdy sa nezamiluj...
Bývalý agent tajnej služby a člen ochranky prezidenta USA Frank Farmer (Kevin Costner), sa v súčasnosti živí ako osobný strážca. Ako profesionál svoje úlohy plní presne a bez problémov. Chce mať prehľad o každom detaile svojej činnosti a nechce protivníkovi poskytnúť žiadnu šancu. Jeho novou klientkou sa stáva slávna speváčka a herečka Rachel Marronová (Whitney Houstonová), ktorej kariéra neustále stúpa. S popularitou však prichádzajú aj nezvyčajné veci – od jedného fanúšika začne dostávať výhražné listy s nebezpečným podtónom. Musí sa teda postarať o svoju bezpečnosť. Najlepším osobným strážcom je Frank – a tak sa stretávajú dvaja špičkoví profesionáli. Rachel spočiatku odmieta so svojím osobným strážcom spolupracovať, ale rad dramatických udalostí  ju donúti brať ohrozenie vážne. Ukáže sa, že vrahom je skutočný profesionál a začína sa nebezpečná hra, ktorá vyvrcholí pri odovzdávaní Oscarov. Vzťah Franka a Rachel sa však medzitým skomplikuje: obaja očakávali, že budú vedúcou osobnosťou tohto vzťahu. Nečakali však, že sa Frank prehreší proti vlastným pravidlám, a že sa do seba vášnivo zamilujú ... (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Remake Osobního strážce je na cestě

Remake Osobního strážce je na cestě

16.09.2021

Oceňovaný dramaturg Matthew Lopez dostal za úkol připravit scénář k nové verzi kultovního romantického dramatu Osobní strážce. Ve snímku z roku 1992 si hlavní role zahráli Kevin Costner a Whitney… (viac)

Osobní strážce princezny Diany?

Osobní strážce princezny Diany?

05.07.2019

Kevin Costner (Hřiště snů, Tanec s vlky) si v mnoha pokračováních nezahrál. Objevil se vlastně jen jako vedlejší postava v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, a nyní má hl. roli v seriálu… (viac)

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (viac)

Reklama

Reklama