Reklama

Reklama

Súkromné očko

(seriál)
  • Česko Soukromé očko (viac)
Trailer
Kanada, (2016–2021), 43 h 50 min (Minutáž: 42–44 min)

Predloha:

Gare Joyce (kniha)

Hudba:

Shawn Pierce

Hrajú:

Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman, Ennis Esmer, Clé Bennett, Nicole de Boer, Mimi Kuzyk, Sarah Allen, Adam Copeland, Hrant Alianak (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(60)

Obsahy(1)

Matt Shade (Jason Priestley) býval skvelým hokejistom a v súčasnosti sa živí vyhľadávaním hokejových talentov. Keď zistí, že jeden z jeho zverencov užíval steroidy, ktoré ho dohnali k infarktu, obráti sa na súkromnú detektívku Angie Everettovú, aby vypátrali pravdu. Myslí si, že mladého hokejistu niekto zavraždil. Čoskoro zistí, že aj on sám by bol celkom dobrým vyšetrovateľom. Rozhodne sa zmeniť zamestnanie, uzavrie s Angie partnerstvo a stane sa súkromným očkom. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

carly 

všetky recenzie používateľa

Že to nie je americký seriál z toho cítiť na kilometre a je to osviežujúce. Hlavná dvojka to celé drží pohromade a dokonale im asistujú vedľajšie postavy ako aj guest stars. Prípady sú zaujímavé a seriál ma iba niekoľko naozaj chabých dielov. Má pekný vizuál. Zaujímavé a sympatické postavy ako aj vzťahy medzi nimi. Je zábavný a aj chytí za srdce. Je presne to, čo sľubuje a občas ešte o trošičku viac. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa

zatial dva diely,  hlavne kvoli pekne herečke, trocha humoru a sympatíckeho hokejistu s dcerou .. uvidím ako dalej, zatial 3 body ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Standardna kriminalka urcena skôr zenskemu publiku. Pripady nie su prilis brutalne a ani nie su predvidatelne, takze by mali fanusikov zanru celkom uspokojit. V hlavnej ulohe je stale velky sympatak z BH 90210 Jason Priestley. Za partacku ma sexicu Cindy Sampson. Chemia medzi nimi funguje perfektne. Neustale sa vtipne doberaju. Rovnaky dôraz ako na pripady je kladeny aj na sukromny zivot hlavnych hrdinov. CZ dabing je tiez slusny. Takze vysledkom je idealny pohodovy serial na Prima Love. Bohuzial mne krimi zaner nevyhovuje a tak som vydrzal len 3 epizody kvôli Brandonovi. 5/10. ()

Galéria (973)

Reklama

Reklama