Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mám rozprávkový dom, s vysokou strechou kdesi pod nebom... je to presne 50 rokov, kedy zvíťazil Karel Gott s touto piesňou na prvom ročníku festivalu československej populárnej piesne Bratislavská lýra 1966. A po polstoročí si ju maestro opäť zaspieval na megakoncerte Lýra 50, na ktorom vystúpilo vyše 70 účinkujúcich s troma desiatkami nestarnúcich hitov tejto autorskej súťaže v podaní ich pôvodných interpretov, ale aj mladých spevákov v novom aranžmáne. (STV)

(viac)

Recenzie (8)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku páprdovia typu Lehocký sa výkonom strápňovali, ale inak sa to dostalo v pohode do priemeru. Ale Partlovú považovať za speváčku a že vraj peknú? Pán má šedý zákal? Ale inak Vondráčková super. Postavou až po hlavu a hlasom od hlavy. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Plejáda socialistických hvězd v příjemné dramaturgii mi dnes už nestačí.  Nostalgicky naladěné publikum se chovalo dost chladně a své sympatie účinkujícím projevovalo silně selektivně. .                                              .                                                                                              .                                                                                  .                                                                                                                                          .                                 .                                                                                                                                    .                                                            .                                             . ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Trochu slabší rozjazd a roztočili to až starí profíci a Kapely starnú. Škoda len, že Lehotský nemal svoj deň a spieval v pomalšom rytme, ako hrala kapela. Ďalej už žiadni profesionáli nesklamali, nadšený som bol, keď spieval Olympic, Elán, ale aj Partlová dala Vyznanie veľmi slušne. S akou ľahkosťou vystúpil Chodúr s ťažkou Piesňou o rodnej zemi, to bolo na neuverenie. Adamec stihol aj mierny trapas a Nagy novou úpravou domrvil Kristínku tak, že si musím urýchlene pustiť originál. Oceňujem na tejto akcii, že je to skutočný koncert, ide len o hudbu a zaobišlo sa to bez nejakých zbytočných vtipných predelov a dokonca aj moderuje to len hlas v pozadí, nanajvýš samotní interpreti. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Vrcholom koncertu bola nepochybne Mirka Hartlová. Pre mňa asi aj vrcholom dňa, vôbec som netušil, že tu žije tak dobrá a ešte aj pekná speváčka. Zisťujem že dosť času venovala Paneláku, no je to dosť smutné, že človek aby na Slovensku vôbec pracoval, musel stúpiť aj do takých sr@čiek. Plusy za mňa má aj Katka Hasprová a možno aj Lukáš Adamec (jeho vypadnutie textu pobavilo nie len mňa). Mínusov bolo viac, ale stačí keď spomeniem Kulyho a to jeho večné vibrato v hlase, ktoré ma už fakt nebaví. ()

Taškář odpad!

všetky recenzie používateľa

Petr Lipa si ode mne odpad nezaslouží, ale ten ostaní hnůj ano. Ještě tam chyběl Grůň a sliz by byl dokonalý :-)  Svazák Ráž ale stačil. ()

Reklama

Reklama