Reklama

Reklama

VOD (1)

Pozoruhodný príbeh bezpodmienečnej lásky nakrútili podľa najpredávanejšej knihy pamätí Jeannette Wallsovej. Mladá žena sa zamýšľa nad svojím životom v excentrickej, nekonformnej bohémskej rodine, ktorá bola úplne nefunkčná, napriek tomu však odolná a úzko prepojená. Matka Rose Mary (Naomi Wattsová) bola výstredná umelkyňa a otec Rex (Woody Harrelson) alkoholik, vo chvíľach triezvosti však podnecoval fantáziu svojich detí, učil ich fyziku a geológiu a hlavne, nebáť sa žiť slobodne. Mladá Jeannette (Brie Larsonová) našla silu odísť a vybudovať si vlastný úspešný život. Vydala sa, žije v New Yorku, musí však čeliť kritike rodičov, ktorí jej vyčítajú, že zradila ich hodnoty. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (86)

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Tohle je prostě lahůdková role pro Woodyho. Ten se jí zhostil jak pan profesor. Celá ta rodinka je pořádně vypečená a je radost sledovat vývoj a psychologii všech postav. Skvělé dialogy. Jsem rád, že čas od času se něco takového ještě natočí. Místy možná emočně až trochu přetažené, ale drží se to na hraně a nesklouzává do přílišného patosu. Vzhledem k tomu, že jde o inspiraci skutečnými lidmi, přidávám i hvězdu pátou. Moc pěkný film. Osobně bych přidělil Oskara Woodymu a Naomi Watts.85% ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Možno si to odo mňa tak vysoké hodnotenie nezaslúži ale čert to ber... Ide o neskutočne dobre zachytenú rodinnú drámu ktorá do hĺbky skúma rodinné interakcie medzi deťmi a nie až tak starostlivými rodičmi-squatermi. detstvo a dospelosť sa prelína v dvoch dejoch a zachytáva život v neľahkých podmienkach. Je jasné, že celá rodina je jeden veľký prípad pre sociálku, sám som poznal (teda ešte poznám) rovnaké prípady, takže vám môžem odprisahať, že ide o silne dôveryhodný a osobný zážitok. Hoci postava otca bola podľa mňa tak trocha nafúknutá (príliš veľa mysteriózna na jedného alkáča) aj tak ide o vynikajúci a silný film. Jeden z najlepších roku 2017. ()

Reklama

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Aj keď v rodine Wallsových často chýbali peniaze, jedlo, stabilné zázemie ... nikdy tam nechýbala láska. Možno preto celý ten ich príbeh vyznieva skôr optimisticky. Ohromné dobrodružstvo, ktoré ale deti prestane baviť, akonáhle dospejú a pochopia, že toto asi nie je správna cesta a zoberú osud do vlastných rúk. Obdivuhodné. Woody ako hlava rodiny, ktorá svojich démonov topí v alkohole, odviedol výbornú robotu. To isté sa dá povedať aj o Destinovi. Už jeho Short Term 12 bolo vynikajúce, a myslím, že aj Jeannette musela byť spokojná s filmovým prevedením jej príbehu. Ja som bola. 4,5* ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Zjednodušeně řečeno film vypráví o tom, jak je důležité míti rodinu, ať už je jakákoliv. Druhou věcí je, že k tomuto poznání vede dlouhá cesta. Já vím, že je to další americké kilišé, ale tohle zpracování, pokud pominu úplný závěr, na mě tak nepůsobilo. Herecky zcela v režii Harrelsona a Brie Larson, jejichž střety jsou jímavé i vyhrocené a to vše za zdatné asistence Naomi Watts a dalších. Potlesk zaslouží i představitelé dětských rolí. Emotivní konec, byť předpokládaný a asi i trochu vypočítavý, tomu v mých očích dává procenta nahoru. 90% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $9miliónovTržby USA $17,273,059Tržby Celosvetovo $22,088,533▐ Destin Daniel Cretton je pre mňa taký režisérsky objav roku. Milo prekvapil výberom jeho námetov na film, zakladajúcich sa na skutočných udalostiach. Plusom je jeho pútavé podanie, vie pekne zaobaliť a predať príbeh, aj keď na prvý pohľad dosť ťažký komplikovaný. Dokáže príbeh patrične vyhrotiť aby nakoniec vyčaroval silné emócie. Rovnako tak aj výber hercov, kde svoje nadanie potvrdzuje Brie Larson, ktorá ozaj má čosi do seba, len aby sa moc neviazala na komerčné flákoty. /75%/ ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (3)

  • Vo filme sú použité originály obrazov maliarky Rose Mary Walls. [Zdroj: bookbub.com] (SkySkye)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět fotky a videa rodiny Wallsových. (griph)

Reklama

Reklama