Reklama

Reklama

Zonmi-chan

  • Japonsko ゾンミちゃん
všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny / Horor / Komédia
Japonsko, 2016, 6 min

Zamilovaný chlapec je odhodlaný urobiť všetko, aby získal lásku dievčaťa. Problémom však je, že jeho láskou je zombie. Tá žije so svojimi sestrami na opustenom cintoríne a aj keby s chlapcom chcela mať niečo spoločné, sestry zastavia všetky chlapcove pokusy o sestrinu pozornosť. (Marceloo)

Recenzie (2)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Zamilovaný chlapec je odhodlaný urobiť všetko, aby získal svoje dievča. Problémom je však to, že jeho láskou je zombie. Tá žije so sestrami na opustenom cintoríne a aj keby s chlapcom chcela mať niečo spoločné, jej sestry zastavia všetky jeho pokusy o jej pozornosť. - Chcel som si dnes pozrieť niečo nezvyčajné a tento krátkometrážny horor sa mi zdal ideálny. Animované horory často nepozerám, ale spracovanie aj postavičky sa mi páčili. Páčilo sa mi aj prostredie cintorína a jeho grafické spracovanie. Nadabované to bolo tiež vtipne a vyvrcholenie smerovalo až do ozajstného hororu, takže som s týmto pre mňa trochu netradičným snímkom spokojný. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Prostřední soubojová pasáž na hřbitově byla to nejlepší, co nám tento uvřeštěný animák nabídl. Je pravda, že po stránce animace to nebylo až tak hrozné, ale jako celek mě tento krátkometrážní kousek moc nezaujal. Nicméně i malé děti je potřeba nějak zabavit a po počáteční hudební vložce je jim nabídnut „dramatický scénář“, kterak to mají chlapi mnohdy těžké při balení ženské… ()

Reklama

Reklama