Reklama

Reklama

Nevesta

  • Rusko Невеста (viac)
Trailer 2

V minulosti bolo v Rusku tradíciou fotenie zosnulých rodinných príslušníkov. Novomanželia Vaňa a Nasťa sa vyberú na vidiek, kde žijú jeho rodičia. Rodina je príjemná, ale odvtedy, čo ich starý otec, mimochodom tiež bývalý fotograf, zomrel, ju sprevádza nešťastie a utrpenie, ktoré je spojené práve s tradičnými fotografiami a novomanželov zasiahne v plnej sile. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (75)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

V minulosti bolo v Rusku tradíciou fotenie zosnulých rodinných príslušníkov. Novomanželia Vaňa, ktorého starý otec bol zrovna fotografom, a Nasťa sa vyberú na vidiek, kde žijú jeho rodičia. Ich rodina je príjemná, ale odvtedy, čo ich starý otec zomrel, ju sprevádza nešťastie a utrpenie, ktoré je spojené zrovna s tradičnými fotografiami a novomanželov zasiahne v plnej sile. - Páčilo sa mi to o trochu menej ako režisérov predchádzajúci horor, ale stále je to na dobrej úrovni. Velmi sympatická ústredná dvojica, pôsobivá snaha o vystrašenie diváka a temné prostredie so zaujímavou legendou, ktorá obsahuje nepríjemnú zápornú postavu. Má to aj svoje nedostatky, ako napríklad nepodarené miešanie modernej doby a histórie alebo tie absolútne neschopné deti, ktoré tam pri scénach len postávali a ani pri tom najväčšom strašení neukázali žiadne emócie, ale keďže v Rusku vela hororov nevzniká, som spokojný. Režisér si momentálne dáva od hororu prestávku, ale dúfam, že sa v najbližších rokoch k žánru vráti, pretože sa mi jeho príspevky páčia. + herečka z Queen of Spades: The Dark Rite + herec z Queen of Spades: The Dark Rite ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Vypíchl bych jediné pozitivum, že film nevypadá levně a celkově se povedla vizuální stránka. Vše kazí herecký amaterismus, postavy, které ničím neosloví a do toho příběh, který pořádně nemá hlavu, patu. Za celou dobu ve mě duchařina nevyvolala žádné napětí a to i přes dobře udělaný přízrak mrtvoly. Jako by se režisér piplal s technickou stránkou, ale zapomněl na vše ostatní.......4/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dvadsiateho štvrtého mája roku 1839 ruský chemik a lekár Joseph Gamel, vystupujúci na Ruskej akadémii vied v Petrohrade, informoval o neobvyklých vlastnostiach halogenidu striebra naneseného na fotografickú dosku. Podľa jeho zistení, negatív bol schopný zachytiť nie len svetlo, ktoré naň dopadalo, ale ešte i niečo naviac. Energiu, ktorú ľudia od nepamäti nazývali duša. Akademická obec sa Gamelovi vysmiala, ale čoskoro sa objavil nový zvyk. Mŕtvi boli fotografovaní s očami namaľovanými na ich viečkach. Verilo sa, že týmto spôsobom je možné oklamať smrť. Bŕŕŕ, to je teda fakt morbidne mrazivé. No a práve týmto pseudo vedeckým mýtusom sa nechal inšpirovať ruský režisér Svjatoslav Podgajevskij, keď v roku 2017 natočil snímok "Nevesta" (Невеста). Je to výborný, atmosferický, duchársky horror. **** ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Ivánek si bere Nastěnku, ale jejich lásce stojí v cestě zlá ježibaba bo přímo čarodějnice, která navíc manipuluje tlupou lotrasů a odehrává se to v Rusku. Nezní vám to povědomě ? Jako jestli tohle není jasnej Mrazík tak fakt nevim. Hlavní herečka, tedy Nastěnka, byla nicméně opravdu velice šukézní suka a jako bonus dokonale blbá, což z ní dělá lákavou partii pro nejednoho Ivana. Robátka ve filmu maj asi tak velkej význam jako kdybych já šla helfnout basketbalovýmu týmu - jsou tam úplně k hovnu a navíc se tvářej, že tam ani bejt nechtěj. Babuška Jaguška moc šukézní není, ale zase je docela Bubu a bafnout na mě v hluboké noci v hluboké tmě tak se hluboce zeseru. Rejžovi tleskám svejma žlutejma packama za logiku, krásně mu došlo, že do hororu logika nepatří a tak si jede co chce kdy chce a jak chce. Jen ten děda Mrazík mi tam chyběl, mohl třeba se svoují berlou prozkoumat ježibabčin plesnivej ánus. To by byl horor !! ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Tak tady máme konečně pořádnej horor s tajemným rituálem a hraní si s mrtvými. Tady bych to posunul mnohem dál než privilogovanej horor Děsivé dědictví, tohle je přesně ten tip co můžu, co mě baví. Víc netřeba dodávat. PS Tak, že se hlavní představitelka líbila Linh https://www.csfd.cz/diskuze/627444-zrete-300-nejhorsich/ o tom netřeba spekulovat i mě se líbila a to nejsem lesba. Dále, jak to Vána vydržel, že byla furt pana, jo nevydržel….Tak hezký filmový zážitek všem . ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (5)

  • Pre predstaviteľku Naste Victoriu Agalakovu to bola prvá práca na filme určenom do kín. (cica)

Reklama

Reklama