Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Hororový seriál Zrůdno se zaměřuje na skupinu středoškoláků, kteří zůstanou uvězněni ve škole po výbuchu nedaleké chemické továrny, který promění obyvatele a další nakažené studenty ve zmutovaná monstra. (HBO Europe)

Recenzie (14)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prečo HULU upustilo od tretej série seriálu freakish je viac menej jasné, ani cieľová skupina teenagerov sa zrejme nestotožnila s mladými hrdinami bojujúcimi proti bububu dospelým a bububu vláde. Človeka prekvapí ako sa mladí snažia rozumieť politike a vakcínam a keď vyjde pravda najavo a že iba papkali mediálne seno snažia sa tváriť že oni nič podobné nikdy nevraveli (pochopiteľne nie všetci). Pravdu povediac už v polovici druhej série mi bolo jasné že sa pointy príbehu nedopátram nakoľko rok kedy bola natočená druhá séria nasvedčovala tomu že o 4 roky neskôr zrejme nebude seriál pokračovať, nakoľko by sa herci zmenili takmer na nepoznanie ale tajne som dúfal že aspoň aký taký náznak podstaty seriálu tam bude. nebol. Vládne experimenty, vzťahy medzi stredoškolákmi a kde tu zombie. Podpriemerný seriál ktorý sklame aj násťročných fanúšikov filmov či seriálov. ()

B3n 

všetky recenzie používateľa

Po výbuchu v chemickej továrni zahalí jej okolie hustá zelená hmla. V neďalekej škole je uväznená skupina študentov s trénerom a čelia útokom ľudí zmenených na krvilačné monštrá. Až na pár rán päsťou logike (chemická továreň vzdialená niekoľko sto metrov zmizne z povrchu Zeme, ale okná na škole sú neporušené, dokonca vzduchotesné?) celkom slušne zvládnutá mini séria. Dĺžka epizódy 22 minút je tak akurát, aspoň nemali čas rozvíjať tam nezmyselné pseudofilozofické debaty na všetky témy sveta. Niečo z toho sa nám síce ujde, ale dá sa to zniesť. Dokopy tvorí príbeh asi tri a pol hodinový film, čo je tak akurát, keď chcem niečo ako režisér povedať divákom a nestačí mi na to obvyklých 100 minút a nechcem to zbytočne naťahovať na tri sezóny. Akurát mi uniká tá podstata posolstva, ktoré nám týmto dielom autori chcú medzi riadkami odkázať. Vlažne odporúčam pre fanúšikov zombie seriálov, ale nečakajte od toho ktovie čo. Záver mal asi znamenať, že chcú pokračovať ďalšou sériou. ()

Reklama

mivr 

všetky recenzie používateľa

Opäť sa mi ukázalo, že niektorým hodnoteniam sa neoplatí veriť a tak som si to musel overiť sám a potvrdilo sa! Skvelá záležitosť o Zombie a inom pohľade a začiatku nákazy. Hlavný hrdinovia sú v pohode, sú tu zvraty a tak už ani neviem koho si obľúbiť a koho nie. Napätie to má, gore je normálny nič extra. 1 séria zhliadnutá za necelý deň, chválim minutáž. Púšťam sa do 2 série...druhá séria tiež dobrá ako celok dávam 4/5 ()

Dabling 

všetky recenzie používateľa

Sice je na tomto seriálu velice vidět ten nízký rozpočet, takže ta mlha venku a vůbec to prostředí vypadá děsně nerealisticky, ale mě většinou nízkorozpočtové filmy a seriály nevadí (pokud to tedy není extrém). Nicméně tento seriál mě opravdu baví a kolikrát dokáže svými úmrtími velice překvapit a s některými postavami se mi ne zrovna dobře loučilo. Teď jsem jen zvědav, jestli bude další řada a případně kdy. ()

Najt 

všetky recenzie používateľa

1 řada byla dobrá, místy až výborná, na to, že se jedná o opravdu nízkorozpočtovej seriál .. druhá řada ze začátku byla taky víceméně dobrá, ale jen ze začátku, od půlky to byl totiž takovej divnej guláš mezilidských vztahů a místy až nesmyslná telenovela. Konec zase začal gradovat, poslední 2 díly byly zase skvělý, ale skončilo to naprosto otevřeně a je vidět, že měla být další řada. Bohužel, takhle zůstala jen divná pachuť na jazyku a na seriál určitě rychle zapomenu. ()

Galéria (283)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama