Reklama

Reklama

The Cleansing Hour

Obsahy(1)

The Cleansing Hour je online show, v ktorej je naživo prenášaný exorcizmus vykonávaný otcom Lanceom (Sam Jaeger). Nikto z miliónov sledujúcich však netuší, že ide o obrovský podvrh a o slušne zahrané divadlo. Keď však najnovšia obeť Heather (Heather Morris) prestane reagovať na pokyny režiséra a začne sa správať ako osoba skutočne posadnutá démonom, je zrejmé, že vysielanie tentokrát ukáže ozajstný exorcizmus. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (3)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

The Cleansing Hour je online show, v ktorej je naživo prenášaný exorcizmus vykonávaný otcom Lanceom (Sam Jaeger). Nikto z miliónov sledujúcich však netuší, že ide o obrovský podvrh a ide len o slušne zahrané divadlo. Keď však najnovšia obeť Heather (Heather Morris) prestane reagovať na pokyny režiséra a začne sa správať ako ozajstná osoba posadnutá démonom, je jasné, že vysielanie tentokrát ukáže ozajstný exorcizmus. - Tak toto je presne plné tej správnej odviazanosti, ktorú na moderných hororoch milujem, a čím skôr sa človek zmieri s tým, že horory už nikdy nebudú také, ako v osemdesiatych rokoch, tým viac sa mu takéto kreatívne záležitosti budú páčiť. Je to plné inovácií, zvratov a je to dosť pekne spracované. Všetko funguje tak, ako má, a aj záver sa mi páčil, aj keď tie čierne oči sa v posledných mesiacoch objavujú u strašne velkého množstva hororov. Chcelo by to nájsť skúsenejších hercov a vrhnúť sa na celovečernú verziu, pretože režisér sa po desiatich rokoch od svojho prvého krátkometrážneho snímku očividne dosť naučil. + herečka z Most Likely to Die ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Viděno až po stejnojmenném celovečeráku. Jsem rád, že Damien LeVeck nepožil stejný herce i do filmu. Celkově je celovečerák ve všech aspektech o mnoho lepší. Kdybych prvně viděl kraťas tak film si nejspíš nepustím. Což by byla škoda. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Točili fake vymítání, no a diváci dostali solidní přímý přenos, který se ovšem takříkajíc vymknul z rukou svých tvůrců a to pořádně. Jde vcelku o solidní krátkometrážní kousek, který sice zpočátku vypadá jako totální amatérská chujovina, ale posléze se to změní v atmosférickou podívanou s dobrými triky a skousnutelným finále. Celovečerní film mám doma, ale jen asi ten „démon“ ví, kdy se na něj v nabitém programu mrknu. Každopádně jsem si jej dal do pořadníku…60% ()

Reklama

Reklama