Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O půlnoci se vždy mluvilo jako o hodině duchů a v tomto snímku to platí dvojnásob. Jakmile odbije půlnoc, země se začíná hemžit všemožnými monstry, vrahy či démony z dávných dob. Film je rozdělen do devíti částí, v každé z nich se mísí fantastično s nadpřirozenem. (Bossi123)

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Antológia - 9 príbehov. Prvý kanibalský "Never Tear Us Apart" latku vysoko nenastavil, prúser to ale nebol. Potom sa to zhoršilo. Nebavil ani námesačný zabijacký fagan v "Awake", ani komediálne ladený kraťas o zaľúbenom sériovom vrahovi "Crazy For You". Štvrtý to aspoň o štipku zlepšil. "The Mill at Calders End" - síce bábkový kraťas o strašidelnom mlyne, ale aspoň atmosféra klapala. Piaty "Roid Rage" o análnom démonovi, to už bol takmer odpad, takže radšej pretočiť. Šiesty "Feeder" o lovcovi zvieratiek nezaujal, aj keď pozrieť sa dal. A vraždiaci králiček "Timothy"? Prečo nie, nejaké to rozmlátenie lebky vždy zaujme, najmä teda v tejto mizérii. Najlepšie príde teraz, ôsma poviedočka "Ghost Train", ktorá tu má aj vlastný profil. Jednoznačne by to celé vyhrala. Hlavní hrdinovia sa tu vracajú do strašidelného domu, kde zmizol ich kamarát z detstva, a príjemné to nebude. Krása, a ani veľa gore nebolo treba. Talent režiséra sa nezaprie. Záverečná "Horrific" o smiešnom súboji blbečka s chupacabrami funguje už len tak do počtu, nič dobré totiž nepriniesla. Celkovo slabá antológia, väčšina príbehov je priemerná až podpriemerná, jeden sračkoidný a jeden fakt dobrý... ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Tieto hororové antológie sú "poslednú" dobu neskutočná otrava. 90% z nich na hrane odpadu s jednou hviezdou, no a teraz hodnoť a buď objektívny. Ako celok, max dve hviezdy, no kraťas "Ghost Train", ktorý je jeden z posledných, ten rapídne zlepšil náladu. Nakoniec, ten môžete na "čsfd" ohodnotiť aj "sólo". Takže kvôli tomuto počinu sa táto trápnosť šňúrať na nete oplatí, inak ostatok je niečo medzi katastrofou a zbytočnosťou, tak si vyberte sami ... - 35% ()

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

První 3 povídky klidně skipujte neboť jsou odpadový a dvě z nich rádoby komediální, pak se ale kvalita rapidně zvýší a po loutkovým nářezu následujou pecky jako Tromácky laděný Roid Rage, vraždící králík Timothy a čistě hororově depresivní Ghost Train. Ve výsledku jsem rád že jsem tohle viděl. ()

Reklama

Reklama