Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael a Patrick jsou kolegové a přátelé. Jejich práce pro mravnostní úřad v Los Angeles je tvrdá - tito policisté často musí hrát s falešnými kartami, chtějí-li mít úspěch. Zbytečné problémy jim dělá i jejich nadřízený, cynický seržant Kenefick. Oba policisté však bojují především s gangsterským bossem, který kontroluje prostituci ve městě, je namočený do obchodu s drogami a dokáže policii zkorumpovat. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Zaujimavy film z L.A. o kriminalite, losangeleskom podsveti ...... este mi tam chybali take veci ako pranie spinavych penazi, kupliarstvo, obchod s ludskymi organmi a nieco na sposob 8 mm - pornopriemysel. Tak bych vyskocil aj na 4 spunty, riesit obycajnu prostituciu, korupciu - to uz na kvalitny film proste nestaci : 55 % ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemný retro filmík, udržiavajúci si nadhľad, sarkastický humor a zároveň aj vážnosť. Prihliadam aj na to, že je zrejme veľmi málo známy a myslím si, že neprávom. Je to tak trochu priemer, ale občasné hlášky, situácie (verejné záchodky, podpálenie auta) a najmä veľmi netradičný záver ho v mojich očiach nad priemer bezpečne dostávajú. Gay kluby, šlapky, škaredí afroamerickí dealeri, slizný mafián. Je to trochu ako Francúzska spojka, len s tým pridaným humorom. Kedysi bol Hyams celkom vo forme, i keď ju nenávratne v neskôr stratil, stále si ho môžeme pripomenúť minimálne týmto filmom. Elliot Gould je borec par excellence. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama