Reklama

Reklama

Epizódy(20)

Obsahy(1)

August, 1598, novozvolený správca zeme, Dam Ryung (Min-ho Lee) zostáva cez noc v hostici, ktorý vedie Mr. Yang (Dong-il Seong). Ten mu ukáže chytenú morskú pannu menom Sim Chung (Ji-hyeon Jeon). Neskôr tej noci Dam Ryung vypustí Sim Chung do mora. Ešte predtým než morská panna odpláva, vystrie ruku k Dam Ryungovi, ktorý ju nakrátko podrží. V súčasnosti je Joon-Jae (Min-ho Lee) bezstarostný podvodník s pravými schopnosťami podfukára. Kvôli podvodu, kedy ukradol veľké množstvo peňazí, cestuje za hranice do prímorského rezortu. Medzitým more vyplaví na breh blízko tejto oblasti Sim Chung, ktorá uvidí Joon-Jaeho. (Martyska)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Jihokorejská herečka Gianna Jun se v roli Sim Chung vrací na televizní obrazovky po porodu syna (únor 2016). (vodnicka)
  • Natáčení v Jižní Korei (Severní Čchungčchong) započalo 19. srpna 2016, následně se přesunulo na souostroví Palau a v září ještě do Španělska. (vodnicka)
  • Pro populárního herce Lee Min-Hoa (Heo Joon-jae) byla role v seriálu poslední před nástupem na dvouletý povinný vojenský výcvik. (vodnicka)

Reklama

Reklama