Reklama

Reklama

Osobná skúška

(TV film)
  • Česko Osobní zkouška (viac)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Laura (Terry Farrellová) sa práve prisťahovala do mesta. Pracuje ako asistentka trénera basketbalu. Hneď prvý deň sa zoznámi s Ericom (Adrian Pasdar), ktorý jej príde opraviť odkvap. Okamžite si padnú do oka. Laura po pár dňoch zisťuje, že dievčenský basketbal v tomto meste berú obyvatelia až príliš vážne. Hlavne tréner, ktorý je podľa Laury prehnane prísny na hráčky. Sezóna sa iba začína a po výhre domáceho tímu dostane tréner infarkt. Síce prežije, ale musí zostať v nemocnici. Laura sa ho rozhodne dočasne zastupovať. Okrem toho ona a Eric už nie sú „len“ priateľmi. Prvý zápas sa pod jej vedením skončí prehrou. Rodičia hráčok sú rozčarovaní a z neúspechu obviňujú Lauru. Podarí sa nakoniec Laure obstáť ako trénerka? A nechodí Eric s Laurou len pre to, aby mala jeho dcéra, vášnivá basketbalistka, viac hráčskych príležitostí? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Filmy ze sportovního prostředí mám rád. Tenhle kousek sice patří k těm slabším, občas se zasmějete i tam, kde to v plánu určitě nebylo, ale myslím, že na ty tři hvězdy to bude stačit. Zvláště mě potěšil Adrian Pasdar. A Terry Farrell se neskutečně podobá Juliann Margulies. Do konce filmu jsem byl přesvědčený (a nejen já!) že to je ona. ()

artas 

všetky recenzie používateľa

Banálny príbeh ktorý som už toľkokrát v rôznych obmenách mohol vidieť. Nič mimoriadne, určite nie komédia skôr prehliadka všetkých klišé filmov tohto žánru. ()

Reklama

Reklama