Reklama

Reklama

Recenzie (2)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zahřívací kolo na letecké základně před šňůrou po Státech mi přišlo jako velmi zábavné a opět mi potvrdilo můj předpoklad, že pokud má dojít na vystoupení před vojáky, je velkou výhodou být ženou. Ano, myslím to vážně a politicky nekorektně přitom kašlu na feministky, gaye, transgendery a každé nově objevené pohlaví, protože tak nízké procento diváků nemůže mít vliv na úspěch představení. Vzhledem k době, v níž se seriál odehrává, by byl názor výše uvedených stejně irelevantní a lesbičky by se mnou navíc tajně držely basu. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tradične slušný rozjazd, ako už býva pri tomto seriáli zvykom. Veľmi sa mi páči s akou ľahkosťou vedia tvorcovia zabrnúť aj do vážnejších tém, ale len do tej miery, aby to nebolo otravné. A Abe a Bruce sú stále jednoznačne najlepšie postavy. ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • V scéne vo väzení Abe (Tony Shalhoub) hovorí Lennymu, že sa mýlil, keď sa zmienil o žene v Playboyi ako o Miss September a hovorí, že v skutočnosti bola Miss December. Poukazuje na to, že v ľavom dolnom rohu bolo vidieť veniec. Ide o odkaz na pravdepodobne najznámejšiu rolu tohto herca, Adriana Monka zo seriálu Monk (2002–2009), ktorý vynikal práve takouto pozornosťou a ktorému tiež žiadny detail neušiel. (Astonko)

Reklama

Reklama