Reklama

Reklama

VOD (1)

Harryho nový talent přivádí do města nečekanou návštěvu. (Disney+)

Recenzie (12)

MIMI.kry 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Svěží, hravé a vtipné. Většinou podobná kombinace nejde s horory dohromady, nicméně výjimky potvrzují pravidlo. Inteligentní nadsázka, ironie a usazující hlášky bez přehrávání a pitvoření. Přiměřeně strašidelné, spíš méně a právě to mi vyhovuje. Zatím jsem s touto sérií spokojená a to je u mě v tomto žánru vzácností. American Horror Story zase začal zvedat laťku poměrně vysoko, tak jak jsem byla zvyklá. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začína sa reagovaním na udalosti minulej epizódy, ktoré sú vyhrotené kvalitnou dramatickou scénou, kedy sa hlavnému hrdinovi darí chovať sa ako hlava domácnosti. Riešia sa tu ďalšie dopady závislosti, ktoré otvárajú okrem scény chuti v nemocnici aj zaujímavý dialóg v aute o tom, že sme v tom spolu. Do mesta prichádza manažérka v podobe Leslie Grossman a zažíva veci, ktoré inšpirovali hlavného hrdinu, no len krútiac hlavou odvracia zrak. Aj takáto humorná vsuvka poteší po všetkom tom napätí, predstieraní, užívaní si a hláškach. A reagujúci pohľad Evana Petersa rozhodne stojí za to. Prichádza aj Denis O'Hare ako interiérový dizajnér, aj keď bez vážnejšieho zapojenia sa. Cením aj spomenutie Charlesa Bukowskiho a Huntera S. Thompsona. Epizóda slušne odsýpala, no najväčšie napätie bolo pri jednom scenáristickom loose ende, ktorý sa hneď uzavrel. Jazykové okienko: hands-on; daisy chain; strung out; jones; apple-pie order; tweaker. ()

Reklama

SilverC 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to veľmi pozoruhodné, pútavé a napínavé (+ vtipné pre tento krát). Páči sa mi, že to Ryan Murphy pre tento krát zobral z druhej strany a v každej časti sa toho udeje neúrekom (asi to má aj čo dočinenie s tým že po 6 časti nás čaká iný príbeh žejo). Snáď prvýkrát sa mi za jej 4 ročné pôsobenie páčil herecký výkon Leslie. Nemám tomu čo vytknúť, asi len toľko že škoda že nejde o netflixovku a na ďalšiu epizódu musím čakať týždeň a to že v tejto epizóde nebola žiadna Karen. ()

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V rámci 3. epizody 10. série American Horror Story definitivně vyplouvá najevo, že bude ústředním tématem první poloviny 10. série závislost. American Horror Story nadále naznačuje, že by (minimálně 1. polovina) 10. série mohla být jednou z nejlepších sérií seriálu, protože se děj nadále výtečným způsobem vyvíjí (díky omezení na jednu polovinu série prostě není čas ztrácet čas) a celkově je scénář prozatím nejsilnější za poslední roky.   Všichni herci jsou nadále velmi dobří. Leslie Grossman má prozatím dost možná svou nejlepší roli v rámci celého seriálu, Macaulay Culkin nadále dokazuje, že ho bylo několik posledních let škoda a i Angelica Ross, Finn Wittrock či Evan Peters rozhodně druhé housle nehrají.   Jeden skvělý moment opět naznačuje, že se tvůrci prostě nebojí meta humoru, který je skutečně velmi úsměvný. Prostředí je nadále neokoukané, nápadů mají tvůrci očividně pořád dost a závěr naznačuje, že se i v dalších epizodách budou dít velmi zajímavé věci. A na ty díky rozpůlení jedné série do dvou separátních příběhů nebudeme muset čekat moc dlouho....... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Harrymu dochádza prečo sa zmenilo správanie sa Almy a situáciu mu komplikuje aj návšteva jeho vydavateľky...o niečo slabšie ako úvodné dve epizódy, ale naozaj iba nepatrne a nad zábermi v závere pri rozhovore Almy so šerifkou som žasol. Bohužiaľ aj nad tým že všetci feťáci sú belosi a neporiadok v dome bieleho Maculaya Culkina bol neopísateľný. Bradovi Falchukovi asi kúpim jednosmernú letenku do Richnavy. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama