Reklama

Reklama

VOD (1)

Odkrývá se zamlčená kapitola Redwoodu. Přeživší pomohou ztracenému stopaři. (Disney+)

Recenzie (11)

WathanajX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stalo se, čeho jsem se obávala. Děj už se prakticky nemá kam dál vyvíjet, takže začaly nesmyslně ubíhat léta a s nimi i dál nelogické uvažování postav. Dohromady to opět celé nějak nedává smysl a nedrží to pohromadě. Celá tahle série působí hodně uspěchaným dojmem. Vypadá to, že se v ději zamotali dost i tvůrci a že si vlastně sami nejsou jistí tím, co natočili. Už ani nevím co všechno je špatně nejvíc mi asi vadí zase to nesmyslné spojení se satanem a duchové bez pravidel. Mám pocit, že tohle ani nemůže nějak logicky skončit a že celá série se blíží akorát k větší a větší katastrofě. Hodnocení: (slabší 2*) ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozhodnutia postáv sú impulzívne, jednoducho príliš rýchle na to, aby divák uveril, že postavy sú reálne a prešli charakterovým vývojom. Medzi epizódami ubehol nejaký čas, ktorý zobrazený nie je a rozhodnutie postavy za pár minút sa preto nezdá prirodzené. Trademark drzosti a technickej kvality ostal, no je to málo, ak sa to nespojí so zmyslom pre príbeh a prepracovaným scenárom posúvajúcim postavy určitým smerom. Tu sa to akoby celé stále vracia do rovnakých koľají a postavy robí nesmrteľnými, pričom ich prázdnota nie je zobrazená ako otupelý cit, s ktorým sa nevedia vyrovnať, ale len ako krátkodobá nuda, ktorú načas zaplní ďalšia nezmyselná vražda. Možno je to žánrom slasher a možno nedostatkom scenáristických nápadov, ktovie. Séria nič nevyužíva tak, akoby mohla, pritom sa dalo spraviť viac, možno aj za cenu menšej kvantity epizód. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Děj přeskočil zničehonic o X let dopředu, do toho spousta flashbacků a věcí, co nedávají smysl, vraždících obětí v táboře, satanismu a do toho další cliffhanger... nějak se nám do toho tvůrci zamotali a působí to béčkovým a uspěchaným dojmem. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rok po masakre v kempe Redwood čaká Brooke v cele smrti na svoju popravu za vraždu 11 ľudí. Benjamin začne nový život na Aljaške potom, ako policajtom udal Richarda a sám si našiel manželku s ktotou má malého Bobbyho, Margaret sa rozhodne opäť otvoriť kemp Redwood a pri tejto príežitosti usporiada koncert a Madison s ostatnými veducími prežíva v kempe a túžia po pomste...Tvorcom sa to podarilo relatívne zaujímavo zamotať a AHS už priniesol aj horšie scénare. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (6)

  • Epizoda má název Episode 100. Jedná se opravdu o stou epizody seriálu. (Agressor69)
  • Na začátku epizody hraje „Flesh For Fantasy“ od Billy Idol, po ní následuje „Paranoid“ od Black Sabbath a po ní následuje „Can't Fight This Feeling“ od REO Speedwagon. (Duoscop)
  • Během popravy si jde všimnout, že v jednotlivých záběrech mizí plivnutí na okno. (Duoscop)

Reklama

Reklama