Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základnu přijíždí s novinkami nový nájemník, situace se zvrhává. (Disney+)

Recenzie (12)

Vampirosa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Předchozí díl mě bavil a navnadil na celou sérii. To se bohužel o 2. díle říct nedá. Nebýt zaměstnaná pytlíkem brambůrků, tak se při sledování seriálu nudím. Nic nepředvídatelného, nic šokojucího. Snad nám to bude v následujících dílech vynahrazeno (pevně v to doufám a přeci jen Cult mě zpočátku také neoslovil a následně začal nabírat na obrátkách). ()

Reklama

stitch7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Eh... Jsem myslel, že se s těma hláškama vyblbnul Murphy ve Scream Queens, ale asi ne. Sem se to teda hlavně vůbec nehodí. Dvě postavy už z povinnosti musí být gayové. Kdyby to aspoň bylo k něčemu, ne jen lacinýmu šokování. Po titulcích máme scénu, kdy se dvě postavy baví o hadech, kteří měli být k obědu, ale vylezli z misek. "Nevím, bylo tam spousta hadů. Možná jich pár přehlédli." Kdo tohle píše? Spolu s dalšíma do očí bijícíma kravinama si myslím, že někdo, komu to moc nemyslí. Poslední scéna mi dává naději, že by to přeci jen mohlo být nějak promyšlené, ale moc tomu nevěřim. Livingdead by se s těma spoiler komentářema mohl klidnit. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zvrátenosti vo svetle sviečok, prirodzené odtiene červenej rozliatej ohňom v miestnosti dávajú pocítiť tichú, utajenú temnotu zvláštneho sídla uprostred kontaminovaného prostredia. Cody Fern a jeho Langdon rozvírili relatívne pokojné vody v skupine preživších a jeho dvojzmyselné, neurčité rozhovory vyvolávajú nekonečné napätie a otázka, kam vedú, zostáva nezodpovedaná. Hady na začiatku sa tiež nenechávajú zahanbiť a náhlym šok zdvihnú adrenalín. Odvtedy ide epizóda rýchlym tempom na seba nadväzujúcich udalostí s jediným cieľom postáv – prežiť. Osobne nemám veľa čo vyčítať a nechal som sa viesť majstrovstvom tvorcov zmiešať napätú, tajomnú atmosféru bizarných chúťok, čierneho humoru (nabudúce prosím viac bičovania), skvelej formálnej stránky rýchleho strihu a presnej kamery a užil si ju do sýtosti. Vhodne vybratá hudba a chirurgicky presný zvuk sú už len čerešničkou na torte. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Langdon začína s rozhovormi z preživšími v bunkri. Gallanta sa opýta na jeho sexuálnu orientáciu, neskôr Gallanta navštívi muž v koženej maske. Pri sexe ich uvidí Evie, ktorá to oznámi slečne Meadovej. Tá spolu s Venableovou Gallanta zviažu a vypočúvajú, nakoľko si myslia že sa s Langdonom pozná už dlhšie. Timothy a čierna mamba Emily objavia Langdonov notebook a tak zistia že komunikácia vo svete na povrchu funguje. Tiež majú spolu sex (už si ani nespomeniem, kedy v kine či na televíznej obrazovke spolu súložili dvaja ľudia rovnakej farby pleti, ale bolo tomu tak pred nástupom liberálneho fašizmu) a slečna Venableová sa ich chystá potrestať, avšak 65 kilogramový Timothy premôže 90 kilového chlapa a zmocní sa zbrane, zabije ho a rovnako postrelí slečnu Meadovú, ktorej z rany vyteká BIELY hnis. Gallant opäť zbadá muža odetého v ČIERNEJ koži a zabije ho, nakoľko si myslí že je to Langdon, avšak v skutočnosti muž nie je v koži a je to jeho babička Evie. Kedže sa chlap v latexe objavil už v prvej sérii,homosexuáli v každej, vieme ako spolu trávia voľný čas rasisti Murphy a Falchuk... ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Písnička, která hraje u večeře, je „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. Ve 30. minutě pak hraje „Time In A Bottle“ od Jima Croceho. Tu pak vystřídá „Gold Dust Woman“ od Fleetwood Mac. (Duoscop)

Reklama

Reklama