Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záhadná žena, která si říká Bebe, vyhledá Beverley a prozradí jí, že ví o smyšleném atentátu na Kaie a že jsou jako ženy jen zneužívány. Pokud Beverley zajímá skutečná pravda, má Bebe navštívit v hotelovém pokoji... (TV Prima)

Recenzie (16)

Birter 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

SPOILER Alright. Zkusme tedy uznat, že je možné aby ten absurdistán o Zodiakovi mohl být pravdou. A chcete mi říct, že grůpa šílených feministek, která se příležitostně zaměřuje i na ženy, by nechala obě mužské oběti z druhé a třetí vraždy aby to přežili? Si děláte srandu pani Goldbergová? Tahle splácanina nesedí ani do kánonu samotného AHS (viz Devil's Night), natož abych měl věřit, že se hypoteticky mohlo jednat o tohle. To i Kaiovi Andersonovi ta potrhlá filosofie dává větší smysl než paní Solanas... ()

Steny94 

všetky recenzie používateľa

Po piatej a šiestej epizóde, ktoré boli podľa mňa fantastické prichádza ďalšie sklamanie a jedna z tých slabších epizód. Obviňujem za to hlavne kásting Leny Dunham, ktorá mala žiaľ v tejto časti priveľa priestoru a podľa môjho názoru skazila inak celkom zaujímavo napísanú, nenávistnú postavu. Chápem, že v US je táto herečka populárna, no prosím v AHS už nikdy viac. Jej prejav je absolútne komický, neverím jej ani slovo, katastrofa...Potešil ma však návrat Frances Conroy a Jamie Brewer. Taktiež ku koncu to schytala pre mňa ďalšia neuveriteľne nesympatická postava, ktorá sa otravnosťou pohybovala na Dunham levely. Dej sa taktiež touto epizódou celkom slušne pohol a som naozaj zvedaví, čo nás čaká nabudúce. Evan si to túto sériu neskutočne dáva, Kai je bez pochýb jednou z najzaujímavejších postáv, ktoré si mal zatiaľ možnosť vo svojej AHS kariére vyskúšať. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ally je po udalostiach spojenými s atentátom na Kaia poslaná na psychiatrickú kliniku. Na scénu prichádza Bebe Babbitová a varuje ženy v spolku pred ich dôverou v Kaia. Sama bola členkou kultu Valerie Solonasovej, ktorá bojovala proti mužom a bola autorkou manifestu s cieľom vyvraždiť všetkých mužov, stála za pokusom o atentán na Andyho Warhola a jej kult bol zodpovedný za vraždy pripisované vrahovi s menom Zodiac. Valeria nakoniec podľahne svojej chorej feministickej mysli a umiera opustená. Beverly, Winter a Ivy zavraždia Harrisona, pretože má údajne sexistické narážky. Kai a Bebe sa na Beverlynu reportáž z miesta činu, kde feministky naaranžujú telo, pozerajú spoločne. Napriek tomu, že ide o nádhernú sondu do zakomplexovaných chorých myslí žien, ktoré si myslia že sú diskriminované na každom kroku a výborne sú zobrazené predsudky voči mužom ako jediným páchateľom sexuálneho násilia na opačnom pohlaví či deťoch výraz v tvári Ivy pri vraždení Harrisona a rovnako to, že Zodiac už v sérii AHS bol a rozhodne nebol skupina feministiek epizóde na hodnotení rozhodne nepridali. Ale, feministky všetkých krajín spojte sa, časť aj pre Vás, ostatní sme ju akosi pretrpeli. ()

Esgalnor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pořád mě to baví, ale po třech předchozích vynikajících epizodách se trochu polevilo - obrovským mínusem byla Lena Dunham, jejíž (ne)herecký výkon byl místy fakt až urážející. O tý děsivý snaze o přízvuk ani nemluvím. Co se Zodiaca týče, moc to nesedí s pátou sérií, ale budiž. Závěrečný twist na mě působí jako trochu moc velká snaha o šok, ale co, snad se najde místo pro vysvětlení. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přestože jsem se konečně dozvěděl jak to doopravdy bylo se Zodiacem, nemůžu se zbavit pocitu, že byla sedmá epizoda přece jen o něco slabší, než tři předchozí díly. Myslím, že by se historie nové postavy dala vykreslit jiným způsobem, který by nezabral celou epizodu. Závěrečné setkání v restauraci bylo každopádně stylové. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama