Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vraždící kult klaunů se chystá zaútočit na další oběti. Tentokrát si chtějí podat šéfa místní televize... (TV Prima)

Recenzie (10)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sám tomu nevěřím, po tragické šesté sezóně mě AHS opět baví, v to jsem vůbec nedoufal, čekal jsem průměr nebo podprůměr a přijde tohle. Pravda, nijak mě to neděsí, ale epizoda měla i tentokrát fungující atmosféru, našlo se i napětí a nějaká ta brutální akce. Spokojenost. ()

Reklama

Esgalnor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jediné, co bych mohl vytknout, je fakt, že se Ally opět zachovala jako hloupá kravka. Jinak ale ještě lepší, než předchozí díl, plný zvratů a napětí - už teď to začíná značně překonávat předchozí tři série. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Beverly oznámi Kaiovi, že jej šéf Bob ju podozrieva z toho, že je stále prvá na mieste činu v prípadoch vrážd spáchaných klaunmi a rovnako jej povie, že jej správy sú skreslené, pretože kriminalita klesá. Kai, Beverly, Winter, Harrison, Samuels, Ivy, Gary a Beverlyn kameraman RJ sa vlámu do Bobovho domu a nafilmujú jeho vraždu, ktorá má vyzerať ako satanistická. Vďaka tejto udalosti vzrastú Kaiove predvolebné odhady o 10%. Kai ako dôkaz lojality jednotlivých členov spolku žiada, aby každý z nich strelil pištoľou na nastreľovanie klincov RJeja do hlavy, pretože ho považuje za slabý článok. Prvou strelkyňou je Ivy a zo strachu, že by sa mohla aj ona stač obeťou vystrelí. Ivy aj vďaka pomoci spolku pokračuje v zastrašovaniu Ally, tentokrát za pomoci Harrisona, ktorý sa chystá pochovať Meadow. Kai pri rozhovore s Beverly odhalí svoju slabú stránku, smrť rodičov (vražda a následná samovražda). Vďaka bratovej pomoci, ktorým je psychiater Rudy Vincent rodičov nechajú po smrti v dome, aby sa ich telá rozložili a aby kariéra Rudyho a štúdium Winter nebolo ohrozené tým, že by museli platiť daň z poistky po otcovej nehode, kvôli ktorej ostal pripútaný na vozík a zmenil sa na despotu. Niektoré fakty, ktoré vyšli najavo v tejto časti skutočne prekvapili a AHS séria Cult vrátila seriálu kvalitu, ktorá ho v predchádzajúcich sériach ako Asylum či Freak show zdobila. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama