Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ally zastřelila svého zaměstnance a ve městě se strhnou demonstrace proti celé firmě. Policie tvrdí, že jednala v sebeobraně a že je z obliga, veřejnost má ale jiný názor. Do domu se vrací chůva a v nedalekém sousedství jsou opět zavražděni dva mladí lidé... (TV Prima)

Recenzie (12)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No toto, v posledním komentáři jsem si přál vývoj v příběhu a dostal jsem ho. Až třetí epizoda sedmé sezóny mě bavila, ty předchozí mě spíše nudily a iritovaly. Předpokládám, že se z Kaie Andersona vyklube nový Charles Manson, teď je důležité, aby tvůrci udrželi tempo, aby byl děj dostatečně zajímavý a přimlouval bych se i za pořádnou atmosféru. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Za psychiatrom, ktorého navštevuje Ally prichádza manželský pár, v ktorom má manželka strach z uzavretých priestorov. Po príchode domov ich skupina klaunov zavrie do rakiev, prichystaných v ich dome. Pred Ivynov reštauráciou protestujú ľudia potom, ako bol zastrelený Pedro. Susedia Wiltonovci Ally označia za rasistku a znepríjemňujú jej život. Kai Anderson prisľúbi Ally pomoc. Winter sa stretne s Kaiom a následne podaruje Ozziemu guinejské prasiatko, ktoré má Ozzie najprv vrátiť, ale neskôr mu ho Ally dovolí nechať ako domáceho maznáčika. Po návrate domov však prasiatko objavia v zapnutej mikrovlnej rúre. Ally z osudu maznáčika upodozrieva Winstonových a tak Harrisona v ich dome napadne. Na domoch oboch rodín sa objavia značky, ktoré boli aj na dome Changových či manželského páru zatvoreného do rakiev. Ozzie v počítači otvorí link s vírusom, ktorý prehráva video na ktorom je zachtená Ally a jej aférka s Winter. Ivy chce s Ozziem odísť, avšak v tom čase sa polícia dostaví do domu Winstonových, kde došlo k tragédii, z ktorej Harrison obviňuje Ally....Zatiaľ ťažko povedať, čo od príbehu čakať, avšak škatuľkovanie Ally za rasistku vykresľuje vnímanie reality očami liberálneho odpadu. ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama