Reklama

Reklama

VOD (1)

Vivien a Violet sa ocitnú v nebezpečnej situácii strašidelne pripomínajúcej udalosť z minulosti. Ben sa vracia do Bostonu napraviť svoju chybu. (Disney+)

Recenzie (7)

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Strašidelný dom ukrýva zjavne viac duchov na meter štvorcový než ľudí. Začiatok epizódy pripomenie opäť jednu z mordovacích historiek, tentokrát niečo na spôsob Mansonovho vraždiaceho hipíka. Hup - a skok do súčasnosti. História sa opakuje, no tentoraz má podobu krvavej frašky. Epizódou kvitne tehotnosť, no zdá sa, že populačná explózia to nebude, skôr naopak. Jessica Langeová si úlohu vyšinutej susedy užíva. Značne lepšie než prvý diel, no k zaručenej spokojnosti nejaký ten prenikavejší bubák chýba. 70% ()

Reklama

Evee04 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

****Obsahuje spoliery****Druhá čast začína ako Ben,ktorí je psychiater,dostane nového pacienta,ktorá je zaujatá Vražedným domom a snaží sa zistit o konkrétnej vražde dvoch pannien,ktoré boli zavraždené v tom istom dome v 60 rokoch.No Benovi zavolá žená,s ktorou mal aféru(Hayden) a oznámi mu,že je tehotná a tak sa Ben vydá za nou.A zatial ako je Vivien s dcérou sama doma,prepadnú ich maniaci,ktorí chcú zopakovat pred chvílou spomínanú vraždu.__95% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvod opäť pripomenie históriu domu, do ktorého sa psychiater Ben s manželkou Vivien a dcérou nasťahovali. Bena vyhľadá nová pacientka, ktorá sa viac ako o svoje problémy zaujíma o minulosť domu a hlavne o vraždy, ktoré sa v ňom stali. Zatiaľ čo Ben so svojou milenkou odchádza do Bostonu na potrat, jeho manželka s dcérou doma čelia nečakanej hrozbe. Nuda. Som zvedavý či dopozerám aspoň jednu sériu, očakával som niečo úplne iné. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama