Reklama

Reklama

VOD (1)

Psychológ presťahuje svoju rodinu, aby unikol svojej minulosti. (Disney+)

Recenzie (11)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rodinka, prechádzajúca si nie práve najšťastnejším obdobím života sa spolu s dospievajúcou dcérou sťahujú do nevého mesta aby sa pokúsili zachrániť ich vzťah, ktorý sa zrútil po smrti ich druhého dieťaťa v siedmom mesiaci tehotenstva. Zdá sa však, že si nevybrali práve najlepší dom na nový začiatok, pretože na začiatku kapitoly v ňom umreli dvaja mladý chlapci a zdá sa, že tým počet ľudí, ktorých životy v tomto dome vyhasli zďaleka nekončí. Super úvod,upútala aj zvučka, potom klasiky ťažkopádny úvod na oboznámenie s postavami nudil ale časom to žačalo naberať na obrátkach. Úprimne, prvá epizóda nezanechala zrovna najlepší dojem, hádam sa to zlepší a neostane iba pri 2 či 3 epizódach. ()

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Shlédnutí seriálu jsem dlouho odkládal. Věděl jsem,že existuje ale nechtěl jsem čerpat svůj drahocený čas na zbytečný horrový seriál. Ale jednou jsem měl příležitost seriál si pustit a tak jsem si pustil Pilot. Tenhle seriál mě dostal do kolen. Naprosto skvělý díl. Navozuje atmosféru, dává nám tam okamžiky při kterých máme o hrdiny strach, máme tu sympatické postavy (Tate wins!) a twist který nalákává na další díly. American Horror Story: Awesome! ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Strašidelný dom. Čo sa deje v ňom? Lapaji neuposlúchnu na úvod malé dievčatko. Za trest dušu v pivnici vypustia zakrátko. O dom sa báť netreba, po čase doň sťahuje sa rodina nová. A divné veci sa tam dejú zas a znova. Čudná suseda s mentálne postihnutou dcérou prichádza k rodine na návštevu. Vizita však neprináša novej susede radosť ani dôveru. Otecko zas vzrušuje sa nad služobníčkou vo veku jeho starej mamy. Neveriaco Violet zíza, ako mohol zaľúbiť sa do takej starej kravy. Veď len nedávno mladú študentku fotrík preťahoval. Žeby si z dcérky nejako úchylne teraz uťahoval? Do toho všetkého postava v latexom úbore vstupuje. Zanedlho s pani domu - Vivien sa zove - obcuje.V úvodnej časti sa ešte dcéra s malým psychošom zbližuje. Celé toto predstavenie postáv úroveň pilotu o dosť znižuje. Uvidím, či seriálu dám ešte nejakú vôbec šancu. Čas totiž s ním trávený by som mohol venovať radšej chudnúcemu tancu. ()

Evee04 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pilot je úžasné a geniálne dielo,ktoré v tej dobe,ked vyšlo nemalo konkurenciu.Nastolilo atmosféru a príbeh ktorí sme doteraz nikde nevideli.Práve tu začína zrod z jedného s najlepších momentálnych tvorcov a scenáristov a tým je Ryan Murphy.Rodina ktorá prežíva tažké chvíle po tom,ako manžel(Ben) podvedie svoju ženu(Vivian) a aby na všetko zabudli prestahujú sa do pre nich neznámo-slávneho domu prezývaného Murder House.Dcéra(violet) sa zoznámi so susedom a synom Jessicy Lange(Constance),Evanom Petersom(Tate).Celé to zamotá Denis O'Hare ktorí si odchytí Bena aby mu povedal,ze v tom dobe žil a prinútil ho zabit svoju rodinu.Medzitým bude mat Vivien sex s osobu v latexovom obleku.___100% ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama