Reklama

Reklama

One Drop

  • USA Blood Hunters
Trailer

Obsahy(1)

Slobodná matka Ellie Barnes (Lara Gilchrist) sa nevie nabažiť dvoch vecí, svojho syna Huntera a heroínu. Jedného dňa to však preženie, skolabuje na ulici a preberie sa v nemocnici. Na svoje veľké prekvapenie a zároveň zdesenie zisťuje, že je v deviatom mesiaci a väčšina osadenstva nemocnice to už má za sebou. Ostali po nich len nechutne zohavené mŕtvoly. Zmätená a šokovaná sa preplieta chodbami neznámeho bludiska, kým nenarazí na Henryho (Benjamin Arthur), ďalšieho pacienta, ktorému sa zázrakom podarilo prežiť. Spoločnými silami musia rozlúsknuť zopár hádaniek. Je tu ešte niekto ďalší nažive? Kto alebo čo spôsobilo takúto spúšť? Ale predovšetkým tú najdôležitejšiu, ako sa stadiaľ dostať do bezpečia? (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nie pre každú ženu, je tehotenstvo jednou z najkrajších životných etáp. Navyše, keď sa Ellie (Lara Gilchrist) prebudí v nemocnici, kde sú až na pár preživších takmer všetci mŕtvi, veľmi rýchlo si uvedomí, že ju čaká neľahký boj nie len o svoj vlastný život, no najmä svojho potomka .. Kanada momentálne chŕli "rovnaký" počet hororov, ako kolíska futbalu talentov. Podstatný rozdiel však už však spočíva v kvalite. "One Drop" je totižto skutočne takým "one drop", ktorého prevedenie na úrovni "c" kategórie hororov, naplní očakávania len najskromnejšieho diváka, ktorý musí byť navyše natoľko oddaný žánru, že siahne aj na takúto amatérčinu len preto, aby mu nebol "neverný". No a ja sa pýtam, ozaj nám je toto treba?? Ono to nie je vyslovená tragédia, no keď sa aj "sem tam" niečo objaví, "funguje" to sotva na polovicu - 35 % a to zrejme aj preháňam .. ()

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Takový pokus o "Pád do tmy", ale příběh se neodehrává v jeskyni, ale v podzemní laboratoři. Bohužel nestvůry jsou holohlavci v elasťácích a tak je z horroru trapná komedie. ()

Reklama

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Já to spíš vidím na pokus o to někoho nasrat. V těchto dnech je opravdu jednoduché natočit pořádný hovno a asi to ani nedá moc zabrat. Stačí kamera, pár kamarádů a ejhle.. scénář ani zřejmě nebyl použit. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ellie nejako nemá šťastie v živote, ostala sama so svojim synom Hunterom, ktorému sa snaží venovať celý svoj čas i svoju lásku. no takmer celú, veľmi rada si totiž dopraje aj nejakú tu injekciu heroínu. Jeden deň to však prepáli a odpáli sa rovno na chodníku, na verejnosti. Keď konečne príde k sebe, zistí, že je priviazaná k posteli, má bruško ako futbalku a vedľa ošetrujúci lekár bol krátko predtým rozpáraný. Ale našťastie, ešte v sebe našiel toľko síl, aby jej dal bezpečnostný kód od dverí izby ( nechcem rýpať, ale žiadna iná izba už kód nepýtala). Opúšťajúc svoje nedobrovoľné útočisko si žena všimne všadeprítomnú spúšť, brajgel a množstvo zmrzačených mŕtvol. Trochu to pripomína začiatok Resident Evil, ale Lara Gilchrist nie je žiadna Mila J. a filmári mali na natáčanie asi taký budget, ako ona na kaderníka a kozmetičku. A t ak som sa stal spolu s hercami rukojemníkom (podľa veľmi diskutabilného tvrdenia) podzemnej výskumnej základne, kde sa zhromaždila veľmi nepravdepodobná skupinka preživších zúfalo sa snažiacich dostať von. Zas, ako nad tým uvažujem, miestami som bol z toho oveľa zúfalejší ja. Blood monsters akosi po tej krvi ani príliš nešli, celá zápletka bola neskutočne odfláknutá, miestami to vyzeralo, že jediným zámerom bolo vykresliť kňaza v čo najčernejších farbách, aj napriek tomu, že jeho jednanie tým nedávalo žiadnu logiku. Nechýba však ani množstvo iných zádrheľov. Prečo je tam kaplnka? Ak je to s tehotenstvom žien pravda, čo potom muži? Samozrejme, monštrá si za 10 minút poradili takmer s celým osadenstvom, ale jedna poranená osoba ich dokáže tak vytrieskať, že i Chuck Norris by zelenel závisťou. Určite nie film, po pozretí ktorého budete žiariť spokojnosťou. Jedine pre tých, čo sa radi pri filme vyspia. Ale i tu je jedna chybička krásy, na spanie je relatívne krátky... ()

Reklama

Reklama