Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známého britského herce Petera O´Toola uvidíte jako veterána televizní zábavy J. J. Curtise a skvělého Aidana Gillena jako mladého začínajícího Davea Turnera. V zoufalém souboji se snaží vyřadit jeden druhého. S vynikajícími výkony Adriana Lestera a Julie Sawalha jde o jedinečnou hru, kde není nikdo připraven prohrát. Může se stát cokoliv, ale ve finále bude vítěz pouze jeden. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

Oskar 

všetky recenzie používateľa

Scénárista John Hodge, autor Mělkého hrobu a Trainspottingu, napsal cosi jako pánskou variantu slavného dramatu Vše o Evě (1950). Starý entertainer Peter O'Toole kdysi pomohl v kariéře mladému kolegovi a ten se stal jeho nevděčným sokem na poli televizní zábavy. Ta podobnost by mi ani nevadila. Žijeme v době, která nabízí přehršle nových možností, jak zatočit s konkurentem, než za časů Evy. Internet, skrytá kamera, bulvární noviny i samotná televize jsou mnohem flexibilnější než pouhé zákulisní drby. Horší je, že se příběh zbytečně zatěžuje O¨Toolovou zhoubnou nemocí a komplikuje se způsobem, který se vymkne kontrole. Závěr si žádá velkorysé přimhouření obou očí. ;-) 60% ()

xander 

všetky recenzie používateľa

Prvých 20 minút je absolútne strašných ale potom sa to nehorázne rozbehne ale posledných asi 15 minút je znovu divných a zvláštnych. Peter O´Toole tu predvádza zaujímavú kreáciu ale lepší je Adrian Lester, ktorý hral v malom britskom filme Vášnivá salsa v ktorom hralo veľa známych hercov a snímok bol nadpriemerný, no Adrian Lester ich všetkých prebil. Tu je znovu skvelý, aj kedˇ film už taký vydarený nieje, skôr strašne divný. ()

jedubába 

všetky recenzie používateľa

podľa mňa nepochopený a nedocenený snímok o súťažení dvoch chlápkov. nechýba čierny humor, absurdné situácie. tie sú tak vydarené, že kľudne odpustím nedotiahnutý koniec, a dávam 4,5. ()

Reklama

Reklama