Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Dvaja pätnásťroční chlapci sa tajne stretnú v chate uprostred lesa. V intímnej chvíli ich vyruší auto a ozvú sa výstrely. Tínedžeri sa stanú očitými svedkami ohavného krvavého zločinu - viacnásobnej vraždy, pričom sami len o vlások uniknú istej smrti. Svoj vzťah musia utajiť a majú strach z vraha, preto nikomu nepovedia, čo videli. Lenže to, čo videli, už zo svojej pamäti nedostanú a čoskoro zistia, že ich pokojný život sa navždy skončil. Polícia a FBI začínajú vyšetrovanie, vrah pátra po svedkoch, aby ich zlikvidoval a v chate ostalo priveľa stôp... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Největší předností úvodu tohohle seriálu je, že děj hodně rychle odsejpá kupředu. Takže to, co by se jinde syslilo na celou sezónu, se tady odehraje během padesáti minut, a je z toho celkem fajn drama. Jenomže primárně jako thriller to je děsně nevýrazný s nezajímavejma postavama, a scénář zbytečně využívá nevěrohodných berliček. Vyblitej šedo-světlemodrej filtr vyprávění taky zrovna nepomáhá... ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Natočené podľa nórskeho predchodcu Øyevitne. Zatiaľ to však kvality originálu u mňa neprekročilo, napriek tomu, že sa viac zaoberajú vzťahovou stránkou medzi postavami. Celkovo je to samozrejme celé prispôsobené do amerického prostredia. Uvidíme ďalej, keď vstúpi výraznejšie do deja postava záporáka. Ten bol v pôvodnej nórskej verzii výrazným ťahúňom celej série... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ranná káva skončila v žalúdku a z neho sa v priebehu prvej časti dostala navzdor gravitácii späť do ústnej dutiny a odtiaľ von do kanála. Slušný človek čakal thriller, zápletku, krimi. Lenže tej sa nedáva žiadny priestor. Prednosť majú dvaja buzeranti, ktorí sa tú chytajú za vtáky a nechutne vzájomne lížu plomby. Nech mi nikto nehovorí, že to sú "herci". Originál homoklády to boli. ()

Handle 

všetky recenzie používateľa

Z nelogického chování postav se mi popravdě udělalo nejednou zle. Celkově mi seriál občas připomínal béčkovou kriminálku na Nově, ale na druhou stranu to nenudilo a závěr byl alespoň dobře ukočírovaný, takže mě celkem i zajímal. Většina postav mi ale byla úplně šumák, tedy velmi špatná psychologie postav - jako divák jsem si takřka k nikomu nevybudoval vztah a nikdo si nezískal mé sympatie. Postava Lukase vyloženě na facku. Ale což už, zázrak to sice nebyl, ale dalo se to... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Norský originál neznám, ale s povděkem kvituji fakt, že severský rukopis zůstal víc než čitelný. Dalším pozitivem je skladba příběhů. Seriál se nesoustředí jen na nahánění vraha, ale je tu řada vedlejších linek ať už kriminálních nebo osobních. A povedl se i nejednoznačná charakteristika záporáka, který byl nejzajímavější postavou. Naopak kdo mi příliš nesedl byla Julianne Nicholson v roli policistky, kteráž příliš často nedokázala vidět očividné,což zavánělo nemístnou tupostí. Příliš mi neseděl ani James paxton, ačkoliv to se díky fungující chemii mezi ním a Tylerem Youngem dalo jakž takž přehlédnout. A možná by neškodilo trochu omezit počet postav a zkrátit to tak na osm dílů. Nicméně i tak se jedná o solidní počin. 75% ()

Galéria (212)

Reklama

Reklama