Reklama

Reklama

PopStory - Série 1

(séria)
Dokumentárny / Hudobný
Česko, 2016, 3 h 44 min (Minutáž: 56 min)

Réžia:

Jakub Skalický

Kamera:

Pavel Hlavatý

Hrajú:

Iva Jonášová (rozprávač), Iveta Bartošová (a.z.), Lucie Bílá, Milan Chladil (a.z.), Michal David (a.z.), Pavlína Filipovská, Karel Gott, Ljuba Hermanová (a.z.), Jiří Korn (a.z.), Marta Kubišová (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(4)

Recenzie (2)

Marthos 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dějiny československé popmusic od konce padesátých let do začátku milénia. Jednotlivé epizody se věnují interpretům, žánrům a hudebním stylům, nosičům, financím i lidem v pozadí. Pořad se pokouší zohlednit co nejširší záběr: tomu odpovídá výběr jednotlivých ukázek i významných osobností přímo z branže (interpreti, producenti, hudební kritici a publicisté). Tvůrci navíc zachovávají chronologickou posloupnost, nezapomínají na dobový kontext a ke každé epizodě připojují kritický komentář, který pomáhá udržovat vyváženost řečeného. Skvělý počin. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vynikajúci dokument, každá časť venovaná jednej téme týkajúcej sa popmjúzik, vždy prebratá od rokov päťdesiatych do súčasnosti, plno archívnych záberov a výpovedí aktívnych účastníkov, niekedy veľmi otvorene a s nadhľadom komentujúcich minulé pomery a udalosti. Sprievodný komentár miestami až príliš ironický, ale hádam nebudeme ľahký žáner brať vážne, že. ()

Reklama

Galéria (71)

Reklama

Reklama