Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • Slovensko Frajeri na vlnách 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mladý tučniak Cody Maverick dal zbohom ľadovým planinám domova a vydal sa na exotický ostrov Pin-Guí, aby sa pred davmi fanúšikov a objektívmi kamier zúčastnil surferského šampionátu. Bola z toho veľká sláva, Cody našiel sám seba a tiež kamarátov. Všetci sa teraz vracajú v novom dobrodružstve plnom vysokých divokých vĺn a surferskej zábavy. Cody, surfujúce kura, Joe a plavčíčka Lani sa dajú dokopy s partiou piatich radikálnych surfistov, ktorí sú na surfe skutoční machri a majstri, a ktorí vyhľadávajú vo vlnách len ten najväčší adrenalín. Táto veľká päťka vezme Codyho a kamošov na cestu na to najlegendárnejšie miesto na surfovanie na Zemi, do surferského raja, kde sú vlny naozaj divoké... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (39)

kaliakra 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie klasiky vzniklo v produkcii USA, ale v lacných kanadských štúdiách, ako propagačný videofilm wrestlingovej federácie, určený len do videodistribúcie. Pre toho, kto pozná wrestlerské hviezdy, to môže byť celkom fajn zábava. Kto ich nepozná, čumí ako puk. U nás distributér nasadil propagačné video za plné vstupné do kín ako riadny film. Nuž, riadny, štandardný film to nie je, ale ani sa tak netvári. Najzábavnejší je slovenský dabing, ktorý vyrobili v Česku českí herci. To nie je slovenčina, ale nefalšovaná "slovenština" akú sme v kinách nepočuli už roky! Takže vlastne milý návrat do praveku filmovej distribúcie. ()

Blind307 

všetky recenzie používateľa

...videné v kine...mojimi očami tam zaznelo žalostne málo zaujímavého...keby tam nebolo pár milých vtípkov, tak to zveziem zo sveta...očami mojich detí: 3ročná sa žalostne nudila a takmer 5ročná kukne hádam hocičo (maniak na kukanie rozprávok) to zhodnila jednoducho: "mne sa to až tak nepáčilo..."...a to nemá latku postavenú vysoko...ešte im pustím jednotku, podľa hodnotenia lepšie...takuvidíme...apropo mňa mimoriadne najviac rušilo tie "spravodajské vstupy TV", to bola pohroma... ()

Reklama

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Je jen dobře, že to v Americe nešlo do kin, jelikož by na to nikdo nechodil. U nás, pokud dvojku chceme vidět, žel do kina musíme. Přijít s pokračováním po deseti letech je docela výzva, ale mělo se na čem stavět, protože jednička byla nadprůměrným animákem, který přišel zas s něčím novým. A to se právě o Divokých vlnách 2 říci nedá. Je možné, že dětské diváky to pobaví, a to jim přeju, ale pro mě to byla ztráta času. Ale viděl jsem opět známé tváře, tak dvě hvězdy musím dát. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

První Divoké vlny nebyly bůh ví jaký animák. Ale měl určité kouzlo, které celkem fungovalo. Do dvojky se to tvůrci snažili zanechat. Je tu taky snaha o reportážní vsuvky, ale všechno ostatní je absolutně nezajímavý a hloupý. Příběh, postavy, scénář. Všechno je o úroveň horší než v prvním dílu, který byl v přinejlepším nadprůněrný. Škoda, celkem jsem Divokým vlnám 2 věřil. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Najzbytočnejšie pokračovanie animáku, aké som kedy videl. Ten pocit, keď zistíte, že v kinách vidíte upútavku na animák, ktorý už jednotkou nezaujal, a poviete si prečo. Tvorcovia žiaľ tentokrát trafili úplne vedľa a mizerný scenár zaobalili síce do pekných animácií, ktoré ale ani náhodou nedokázali zdvihnúť laťku vyššie. Jednoducho ten námet je nudný a snáď sa už trojky nedočkáme. 40 % ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama