Reklama

Reklama

Tajný život maznáčikov 2

  • Česko Tajný život mazlíčků 2 (viac)
Trailer 6

Obsahy(1)

Teriér Max sa horko ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny. Najskôr sa k nim nasťahoval ten chlap. Potom Katie začala priberať a na nejaký čas odišla. Keď sa vrátila, priviezla so sebou nejaké malé dieťa. Keďže bolo totálne bezbranné a neschopné, začal ho Max na každom kroku strážiť a chrániť. Z neustálych starostí si vytvoril nervový tik, na ktorý veterinár Maxovi naordinoval pobyt na dedine. Veľká chyba! Pobyt v prírode znamená pre každé mestské zviera doslova peklo, spôsobované nepriateľskými dedinskými zvieratami. Ani Maxovi kamaráti z prvého dielu nezažívajú najlepšie časy. Jeho psia láska Gidžetka dostane na stráženie Maxovu najobľúbenejšiu hračku, ktorá nedopatrení skončí v byte plnom zúrivých mačiek. Gidžetka prestrojená za mačku musí zahájiť záchrannú akciu. Panička bieleho králika Snowballa sa zase našla v superhrdinoch. Oblieka ho do smiešnych oblečkov. To by Snowballovi až tak nevadilo, keby za ním kvôli jeho superhrdinskej povesti neprišla fenka Daisy a nepožiadala ho o pomoc s misiou, na ktorú prezlečený králik za superhrdinu nemôže stačiť. Ak majú obstáť, musí sa Max, Gidžetka a Snowball postaviť svojim vlastným strachom a obavám. V prvom rade ale zažijú kopec psej, mačacej, škrečkovskej a vtáčej zábavy v príbehu, po ktorom sa už nikdy na svojich chlpatých parťákov nebudete pozerať rovnakými očami. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (17)

Trailer 6

Recenzie (143)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Bez pořádné dramaturgie se tři samostatné dějové linky spojují až v akčním finále, ale vlastně to do formátu jednoduchých, bláznivých anekdot o svérázných domácích mazlíčcích zapadá. Povrchní, spotřební animovaná groteska pro děti občas pobaví fórky a narážkami, jindy si zas trochu zívnete, naštěstí neotravuje. Kdyby nic, tak po technické stránce je na co se koukat. ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Průměrné pokračování průměrné jedničky, jen tentokrát víc zacílené na nejmenší děti. Příběh rutinní bez nápadu a ruský záporák je hodně podobný Gruovi z Despicable Me (stejné studio). Bez králíka Snowballa s hlasem Kevina Harta a psa s hlasem H. Forda bych šel v hodnocení ještě o stupeň dolů. V tržbách Mazlíčci 2 vydělali o 300 mega míň než jednička, což se solidní sešup a jasný signál pro Universal nedělat trojku. 3* ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Pokračování mazlíčků má daleko slabší děj než jednička. Kdežto původní film nám nabídl originalitu, skvělé postavy a super námět, tady už vše známe. Sem tam se objeví pár nových postav, ale nikdo není vyloženě důležitý či zapamatování hodný. Příběh je slabý, bez napětí, dokonce i bez poučení pro ty nejmenší. Sem tam jsem se ale zasmála a navíc dali více prostoru Snížkovi, což mě potěšilo. Jednička je ale o dost lepší! ()

MikyAff 

všetky recenzie používateľa

První díl si upřímně už moc nepamatuji, ale něco mi říká, že tenhle se mi líbí víc. Pěkné střídání lokací a různé dějové linie, které se ve finále propojí. Studio Illumination podle mě v poslední době nevydává zrovna dobrý snímky, přesto druzí Mazlíčci mě dokázali pobavit a ke konci i trochu dojmout, z čehož jsem byla sama překvapená. Animace je roztomilá a dětem se film líbit bude. Dospělák se buď pobaví a nebo bude muset tu hodinku a půl vydržet, což není tak hrozný. :) ()

Dejvecd 

všetky recenzie používateľa

Kto by nemal rád našich malých chlpatých maznáčikov? Prvý film sa mi dosť páčil a preto neviem prečo ma dvojka až doteraz úplne minula. Ide o klasické pokračovanie, ktoré už nemôže dosiahnuť kvalít prvého filmu, avšak aj napriek tomu je tento film príjemnou zábavou s krásnou animáciou, ktorá je dostatočne roztomilá a sexy zároveň. Zaujímavé bolo rozdelenie filmu na tri samostatné príbehy, ktoré sa na konci zlejú do jedného. Neboli síce nejak dejovo prepracované a hneď na začiatku každého jedného z nich ste vedeli, ako presne bude prebiehať, ale minimálne jeden z nich (ten s Roosterom a farmou) ma svojím milým posolstvom zase vhodil do detstva. Ostatné z nich postrádali nejakú hlbšiu myšlienku, takže som sa ako divák musel uspokojiť s napínavosťou a animáciou. Celkovo vo vás tento film zanechá fakt málo a smiať sa pri rôznych vtipoch budete len málokedy, ale ja ako milovník domácich zvieratiek som si to celkom užil a miestami ma to nútilo premýšľať, či si môj pes pri robení podobných volovín myslí rovnaké veci, ako Max a jeho kamaráti. Myslím si, že deti budú spokojné a dosť si film užijú, ale nič veľkého nečakajte. 7/10 ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (10)

  • Na začátku je vidět, jak Liam ve stoje vytáhne Maxe za uši a pak s ním takto i skáče. Pak k němu ve stoje i přijde a řekne mu, že má Maxe rád. Teprve až potom učí Max s Baronem Liama chodit. (NunchakuMan)
  • Mezi závěrečnými titulkami je ještě jedna scéna. (griph)

Súvisiace novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (viac)

Reklama

Reklama