Reklama

Reklama

Minyeo gongsimi

(seriál)
  • Južná Kórea 미녀 공심이 (viac)

Epizódy(20)

Gong Shim potřebuje prostředky na studium umění v zahraničí, a proto se rozhodne pronajmout svůj střešní pokoj pro bono právníkovi, který oživí její jinak smutný život. (Netflix)

Recenzie (2)

Zelilu007 

všetky recenzie používateľa

Je to pro mne dosti těžké, tento seriál ohodnotit. Hlavní herečka byla super, dosti vtipná a nakonec se mi to její nakopnutí hlavního hrdiny moc líbilo. Vlastně jsem to dokoukala jen díky Gong Shim a druhému hlavnímu muži (Joo-wan On). Bohužel mi přijde, že kdyby měl seriál jen dest dílů bylo by to super, ale já to pak už nezvládala. Navíc ta linka s hlavním hrdinou, jak hledá svou rodinu mi přišla nezajímavá a navíc mi pak přišla dost klišovitá. No za to jak mne to pak nebavilo dám nakonec 2 hvězdy. Nedoporučila bych to a navíc bych od toho i někoho odradila. Min Namgoong (je mi to líto, co teď napíšu) on byl tak rád, že mu koneščně dali romantickou roli, ale on by se měl pouštět jen do těch záporáků. Ty mu jdou! ()

jarah 

všetky recenzie používateľa

Vážne nechápem slabé hodnotenia tohto seriálu. Ja som si ho užila od prvej do poslednej minúty, ani raz som nemala potrebu preskakovať scény, aj keď počet epizód je mierne prehnaný. Pravdupovediac, dej prvoplánový a predvídateľný, ale herecké výkony to nijako negatívne neovplyvnilo. Užívala som si Minovu komickú, romantickú, akčnú aj tragickú stránku. U mňa je to pán herec, ktorý dokáže výrazom v tvári vyjadriť všetko a pritom je prirodzený, nehrá to, ale naozaj prežíva. Je roztomilý, keď sa smeje, komický, keď "griluje" priateľku a mrazivý, keď zvážnie a sprísnie. K nemu dokonale zahraná Gong Shim, s ktorou spoločne pripravili divákovi dokonalú zábavu. Konečne to nebol typ ženskej úlohy, ktorá celý čas fňuká, jačí, odúva pery, rozmaznáva sa a vylieva potoky sĺz. Intríg tam bolo tak akurát, takže neliezli na nervy. Aj kvôli posteru som seriál dlho odkladala, mala som pocit, že pôjde o plytkú precukrovanú romantiku a som rada, že som sa mýlila. Vážne by sa ľudia z produkcie mohli zamyslieť nad propagačným materiálom k seriálom, často to diváka skôr znechutí, ako navnadí. Odporúčam pozrieť, je to skvelá oddychovka. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama