Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Futbal ešte nikdy nebol taký zábavný! Spoznajte príbeh Atletika Cvernofka - malého mužstva zloženého z neveľmi schopných, ale o to vtipnejších hráčov. Príbeh najlepšieho a zároveň najhoršieho tímu v meste, širokom okolí a vlastne na celom Slovensku, ktorý brzdí lenivosť, nedostatok ambícií a kde jediným bodom záujmu hráčov je obedové menu a chutné pivo. Keď majiteľ štvrtoligového futbalového klubu Atletiko Cvernofka dostane infarkt po vypadnutí jeho tímu do ešte nižšej súťaže, je jeho manželka nútená prevziať vedenie nad klubom, a to aj napriek protestom zo strany hráčov a najmä proti svojej vlastnej vôli. Naivne ambiciózna nová majiteľka si predsavzala, že z týchto nemehiel urobí šampiónov. Skutočný problém nastane, keď sa ukáže, že by bolo jednoduchšie vyslať ich na Mesiac, než prinútiť vyhrať futbalový zápas... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (27)

ChrisBa odpad!

všetky recenzie používateľa

Hanbím sa za TV markíza. Tento akože "humor", ktorý produkujú je totálny odpad postavený na primitivizme. Markíza zrejme nemá poňatia ako sa zábavný seriál má natočiť. Tvorcovia by sa mali nad sebou zamyslieť a možno aj zmeniť zamestnanie. Ak to mám porovnať so super Okresním přeborem, tak nič iné ako odpad Cvernofke nemôžem dať. Zatiaľ čo tvorcovia Okresního přeboru si dali záležať, aby seriál vyzeral čo najreálnejšie, tak markíza nám predkladá primitívne poňatie futbalu odtrhnuté z reality, ktoré snáď nemôže nikoho baviť. A herci? Tie trápne grimasy, tanečky a pod.. no aj oni by mali uvažovať nad tým, že lepšie im pôjde asi prehadzovanie sena niekde na farme.. Hanba!!! ()

Insomniac 

všetky recenzie používateľa

Tak som si včera doprial prvú časť. Reku kuknem, čo nové na slovenskej scéne. Nuž... Nič. Skopírované, preafektované, tlačiace na pílu, no čo je horšie - tento humor mne ako humor fakt nepripadá. Hrozne z toho cítiť, že sa chcú zviesť na vlne toho, čo teraz letí, prízemnom humore (keby aspoň fungoval), zapáčiť sa väčšinovému divákovi. Ešte možno dám jednu dve šance, nech nehodnotím jednu časť, ale pochybujem, že sa nepogrciam... ()

Reklama

filip289 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá časť dosť slabota a tým neustálym striedaním pesničiek mi to príde ako nejaký ešte menej vtipný spin-off Hornej Dolnej. Hilmerovej a Švidraňovej postavy otras. Jediné veci na ktorých som sa fakt zasmial boli Jakabova stáž v Reale Madrid a skoro každé zjavenie Reného Štúra. No treba uznať že to aspoň nieje tak trápne ako trištvrtina posledných Kredencov. ()

Longview1994 odpad!

všetky recenzie používateľa

Markíza ukázala, že nemajú ani trochu seba reflexie, ani nato, aby si uvedomili, že tento akože humor, nie je to, čo bude ľudí rozosmievať. Markíza nemá zmysel pre humor, a to, že vyprodukovali serial hodný serialu na jojke je celkom smutné, no aspoň vie na čo sme. Ked sú títo herci komici, tak ja som Mickey Mouse. ()

Angus250 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tato chujovina, Kolabs a ani uz neviem nazvy tychto pseudovtipnych serialov, ktore zanikaju po cca 4-5 castiach a je ich aspon 10 do roka...Herecka zostava: alkoholik Ondrik, Bystriansky - ten, co bije zeny, Luknar - vobec nepije no a Malachovsky, ktory ma momentalne oci rozkrokom milenky zatemnene - skoda reci komentovat... ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Herec Milan Ondrík hrával futbal od detstva a vo fiktívnom zápase nasadil tempo, ktorému ostatní zúčastnení nestačili. Hneď z prvej akcie dokonca strelil gól. Záber bol však nepoužiteľný, nakoľko podľa scenára malo jeho mužstvo Atletiko Cvernofka prehrať 0:2. Režisér Matúš Libovič ho preto musel hneď v začiatkoch pribrzdiť v jeho športovom snažení a nariadil mu ubrať. (Karamanlis)

Reklama

Reklama