Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 6
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Réžia:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrajú:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiálny text distribútora)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (45)

Probuzení (2016) (S01E01) 

.....úvod ....zoznámenie sa s postavami...detektívny príbeh.....rodinné vzťahy.....a na to 55 minút.....celkom slušne zvládnuté.(nebudem sa babrať nad tým koľko ľudí sa dostane z 20 ročnej kómy,po 3 týždňoch rehabilitácie už v plnom nasadení policajnej práce....ááále nejako to začať musí....ja nie som negatívne naladení,konečne nejaký chapák ako zo starých filmov....) ()

Kurz přežití (2016) (S01E02) 

.....Michal sa zoznámi s dcerou.....a zadováži si auto -staru zelenú Volgu.... ()

Noční služba (2016) (S01E03) 

....tak k Michalovi sa manželka ozaj nevráti a.... to je asi tak všetko...príbeh priemer -skôr slabší.... ()

Ve stínu feng-šuej (2016) (S01E04) 

....dobré hlášky..... a ten Michalov šéf ,ktorého stvárňuje Ondřej Pavelka - je tiež dobrý týpek a .....super šéf :) ()

Ztracený syn (2016) (S01E05) 

.....pomerne dosť hlášok v úvode..... ()

Fotbal nemá logiku (2016) (S01E06) 

.....Michalov šéf /hrá Ondřej Pavelka/ sa vie i nasrať - ale stále z neho cítiť,že je dobrý chlap.....a záleží /Michalovi/ mu na svojom parťákovi..... ()

Alibi na míru (2016) (S01E07) 

....takže Michalova dcéra Míša začala chodiť s Andrejem-už sa to dozvie i Michal.....doktorka Táňa sa rozišla s priateľom a Michal jej dáva psycho-terapiu - len to :) ()

Hvězda nad Prahou (2016) (S01E08) 

....Michal sa zmieruje s tým,že jeho dcéra Míša chodí s Andrejom....Michalova bývalá manželka sa ide vydávať.....Michal oficiálne uzná,že dr.Mráz je dobrý chlap,ale jemu to nepovie a je stále odmerany voči nemu.... ()

Poslední tramp (2017) (S02E01) 

.....dobré je,že okrem samotných detektívnych príbehov,sa pomaly vyvíja i osobný život hrdinov.....Michal sa pobije dr.Mrázom....neskôr si potykajú.....príbeh slabší..... ()

Čarodějky (2017) (S02E04) 

...príbeh štandart.....takže Andrej sa rozišiel s Michalovou dcérou....hmm ()

Láska na klíč (2017) (S02E07) 

....príbeh trochu stráca na reálnosti:bohatá a pekná dedička miliónov nepotrebuje sa v kurze potrebovať školiť v zvádzaní a to isté platí i o bohatom bankárovi......vtipné dve konverzácie Martina a dr.Mráza....major Fišer sa rozchádza s manželkou (a ako vždy jeho dialogov nie je moc,ale sú dobré-major má charizma).... ()

Manželský trojúhelník (2018) (S03E01) 

....štandartná časť zo serálu Polda ani-ani,ani niečo extra ani prepadák...aj keď to vyriešenie ...nnno také nasilu-aby bolo...trocha to osviežila tá novinárka.... ()

Samí zrádci (2018) (S03E05) 

.....lepšia časť zo série-komplikovanejší dej,samotná vražda nebola len vraždou,ale poukazovala na ďalšiu trestnú činnosť -korupciu,vzťahy medzi hlavnými hrdinami sa pohli:Michal+psychologička.......ok ()

Šikana (2018) (S03E07) 

....vcelku prepracované,zvraty,štandart..... ()

Odpuštění (2018) (S03E08) 

.....všetko ok,až na ten koniec - veď aj priemerne inteligentný vrah si nenechá oblečenie a "pomôcky" z vraždy doma....a tu ten vrah podľa všetkého inteligentný bol....i keď hovoriť ako o vrahovi o niekom kto zabije toho kto predtým zabil je značne nepresné.....PS:názov nie je presný - mal byť skôr opačný...... ()

Hřebík v srdci (2020) (S04E02) 

.....neviem na jednom špagáte chytiť páchateľa....špagát akých je x......no ,že vražda..... ()

Cena za život (2020) (S04E03) 

...umelé oplodnenie....asi sa viac vyťažiť nedalo.... ()

Bez rozloučení (2020) (S04E04) 

....dobrý príbeh,herecké výkony ako vždy ok-i keď chýba por. Andrej Křížek..... hlavné,ale na tomto príbehu je to,že tu ako v jednom z mála detektinych príbehov (ani inšpektor Columbo nebol taký...žiaľ...) tu predstavitelia zákona obhajujú spravodlivosť a nie zákon....u Michala Břizu som to viac menej čakal.... fajn -palec hore. ()

Slušná čtvrť (2020) (S04E05) 

........vyriešenie - stelesnená naivita......a to protežovanie bezdomovcov policajtmi......jááájj...škoda ,že si ich detektív Bříza nenasťahuje do svojej lesnej chatky-to by asi už taký "spravodlivý a priatelský" nebol.....časť slabšia..... ()

Reklama

Reklama