Reklama

Reklama

Je takmer nemožné nájsť dvoch tak odlišných hrdinov, ako sú legendárny superšpión Lance Sterling  a geniálny vynálezca Walter Becket. Agent Lance je kultivovaný, elegantný, nonšalantný, skrátka dokonalý za každých okolností. Naproti tomu Walter… taký nie je. On je prosto geniálny. Náročnú Univerzitu doštudoval v pätnástich rokoch, a práve teraz pracuje na tajných výskumných projektoch pre ešte tajnejšiu vládnu službu. To, že sa títo dvaja dajú dokopy, si nedokázali predstaviť  ani najväčší zločinci. Spojila ich spoločná úloha. Musia  zachrániť celý svet pred Kellerom Killianom,  zlosynom  číslo 1. Walter je vynálezcom biodynamického obleku , ktorý  špiónom zabezpečí dokonalé maskovanie. Alebo skôr prevtelenie. A tak sa vďaka tomuto vynálezu Lance premení na statočného, divokého, majestátneho a dokonale nenápadného tvora… holuba. Nečakané, ale v postate fantastické. Holuby sú všade, nikto si ich veľmi nevšíma a vedia lietať. Od tej chvíle musia Walter a Lance spolupracovať v dokonalej harmónii, ako zohraný team, inak sa celý svet ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 4

Recenzie (133)

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Posledný animovaný film Blue Sky Studios, ktorý majú na konte také pecky ako Ice Age sériu, či Rio sériu. Je škoda, že Walt Disney Studios sa po odkúpení 20th Century Fox rozhodlo vo februári 2021 kompletne ukončiť činnosť tohto štúdia k aprílu 2021. Stane sa tak 34 rokov po jeho založení. Je to fakt smutné, lebo mali na konte veľmi slušné animáky a tento posledný to len dokazuje. Priznám sa, už dlho som sa nebavil tak dobre pri animáku. Ma to neskutočný spád, perfektné nápady, dobré akčné scény, fakt veľa vydarených vtipov a ešte aj narážky na klasiky typu James Bond. Za mňa ozaj spokojnosť, vskutku vydarený animák. 8/10 ()

MERKATtv 

všetky recenzie používateľa

Má tento film som sa celkom tešil. Predsa len animovaných filmov o agentoch ktorí sa premenia v holuba nie je veľa. Postavy nadabovali skvelí herci, animácia vyzerala dobre, takisto soundtrack. Čo by sa mohlo pokaziť? Skoro nič. Teda, ak nejdete na sk dabing. Film som si užil. Ak dabing nie je zlý ale radšej by som si to pozrel s Willom Smithom. Príbeh je originálny ale vadí mi tu jedna vec. Idea filmu. V poslednej dobe je skoro každý animovaný film o divnosti. Začalo to oblačnom miestami fašírky a lego príbehom a teraz to je reálne všade. Počas celého tohto filmu tu vidíte tak divné momenty počas ktorých sa pýtate prečo to tam dávali. To je pre mňa jediná vada filmu. Čakal som, že sa s takto originálnou zápletkou viac zahrajú a že to nepokazia nejakými tupými vtipmi s mačiatkami ktorých je tu už veľa. Inak je film veľmi fajn. Prvých 15 minút v Japonsku s Yakuzou veľmi pripomína kill billa. ()

Reklama

megajalec 

všetky recenzie používateľa

Začiatok fajn, premena agenta na holuba bola hrozná a infantilná, po nej prišlo strašne hluché minúty. Až v zhruba druhej polovici sa konečne začne niečo zaujímavé a vtipné diať a prestal som sa nudiť. Tvorcovia vtedy začali využívať nápad s agentom holubom na podarené vtípky spojené s vynálezmi mladého detského hrdinu. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Tak dejme tomu, špatné to rozhodně není. Prvních 35 minut bylo dokonce docela slušných, pak ale na scénu přišla hromada trapného fekálního humoru v čele s věčně zvracejícím holubem. Tohle ten film výrazně srazilo dolů, ale když to pominu, i tak to byla celkem příjemná a sympatická animované buddy movie, na kterou se v pohodě dalo dívat a rychle utekla. S humorem mě to teda poněkud minulo, ale nevadí, vynahradilo mi to to, že to mělo celkem promyšlený příběh. A kdyby tam nebylo tolik toho fekálního humoru, možná bych se na to i znova podíval. Takhle ale ne, i tak to ale na 3* je. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Střelený nápad vtělit superelitního "bondovského" agenta do (ne)schopného holuba s sebou přinesl dostatek povedených fórků (i když těch o kloace mohlo být méně), zběsilou i přeplácanou (finále) akci, jakož také prostinké, nucené morální poučení / prozření a fádní rodinné hodnoty. Scénáristické přepínání z dět(in)ské grotesky se zvířátky pro nejmenší (viz retardovaná holubí letka) do výpravného špiónského dobrodružství se seriózním nebezpečím a tragickým padouchem pak působilo mírně schizofrenně, v důsledku čehož nejsem nějak schopný rozkódovat, pro koho jest primárně určeno. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (6)

  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles pracovali filmári aj v meste Greenwich v štáte Connecticut, v Chicagu a v autrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama