Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva američtí mafiáni, Gino a Settimo, hledají útočiště v Glasgow u svého bratrance. Ale Roberto, majitel kavárny, není takový drsňák, jak čekali. Sbírá známky, chodí na ryby a myslí si, že Magnum 45 je druh zmrzliny. Povedení příbuzní se snaží Robertovi za jeho službu odvděčit, a tak do svých rukou vezmou záležitost s dluhy u dalšího sběratele... Film získal CENU DIVÁKŮ na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech (2003) + mnoho dalších ocenění. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Okolo drámy to ani nešlo a okolo komédie už vôbec nie, skrátka taká neškodná gangsterka pre deti, kde boli na smiech maximálne tak zlí mafiáni a gangstri, ktorí ohrozujú jeden škótsky podnik, respektíve skrývajúcich sa dobrých mafiánov v ňom. Tí dačo pohnojili na Ukrajine a teraz si v utajení smažia hranolčeky, popíjajú v bare destiláty a pomáhajú dokončovať rodinný obraz. Jednoducho obyčajný život mafiána mimo službu, kde nesmie chýbať tiež štipka romantiky s vraj príťažlivou vedúcou. A ako pokojne znie námet taký pokojný je aj jeho priebeh vrátane vyvrcholenia, kde i tá najostrejšia výmena končí bez ujmy na zdraví. Teda ak nerátame jednu gorilu, ktorá skončí s dvomi patrónami v ľavej nohe. Potom si už len položte otázku, či to stojí za to vidieť. ()

Reklama

FoxMulder 

všetky recenzie používateľa

Film je oddechový a není to vyloženě ztráta času, bohužel v něm ale nic nefunguje... Nehraje s převahou ani na vtipnou notu, ani na vážnou notu. Vždy, když by to mohlo k některé z nich směřovat, objeví se nevhodná facka v podobě té druhé. Navíc bych čekal nějakou akci, když je to o gangstrech. Toho se taky ale nedostává a tím pádem se film jeví strašně ukecaně a zdlouhavě. Vedlejší postavy jsou většinou směšné a představují nepodařený kontrast k postavám hlavním, které se zase většinou snaží být vážné. A ten konec tomu všemu nasadil korunu... ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama