Reklama

Reklama

Red Christmas

  • USA Red Christmas
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Tie vianočné horory vychádzajú už tradične skôr v čase halloweenskom než vianočnom, no mám trochu obavy, že tento rok to s nimi bude ešte horšie než v rokoch minulých. Najprv človeka vystraší (neuveriteľným nadhodnotením) detinská umelosť "Better Watch Out" a následne dodatočne sklame tento nádejný, no nedotiahnutý "Red Christmas". A vyzerá to, že chuť nenapraví ani nevýrazne pôsobiaci "The Elf", takže jedinou nádejou nakoniec ostávajú "The Night Sitter" a "Stirring" z vôd nezávisláckych. No, ešteže z minulých rokov a dekád tu ostalo dosť toho, čo sa dá pozerať aj dookola. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jasně, australský horor „Red Christmas“ nepřichází s nějakým vyloženě skvělým nebo chytrým scénářem, ale to tolik nevadí. Tohle je kousek, na nějž se dá celkem v pohodě podívat, aniž byste utrpěli nějakou újmu, nebo jste měli pocit, že tohle muselo vypadnout někde z popelnice. Koukatelný horor, který nic moc nepřinese, ale rozhodně nebude nudit. A Dee Wallace prostě táhne. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

O jednom škaredom znetvorenom potrate, ktorý si po rokoch rovno na štedrý večer konečne našiel svoju rodinku. Tá ho však odmietne, čo rozpúta peklo. Žiaľ, toto nebol veľmi podarený rodinný slasher. Zakuklený blbeček so sekerkou mohol teoreticky urobiť zázraky, lenže to by museli mať tvorcovia rozpočet na poriadne gore. Lenže nemali. A všetko ostatné - postavy, dialógy, príbeh či zvraty taktiež nestoja za nič. Tentokrát austrálske zlyhanie, a to poriadne. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa počas Vianočných sviatkov stretne a členovia plánujú spoločne osláviť najkrajší deň v roku. Ich stretnutie ale naruší neznámy psychopat, ktorý chce rodine ublížiť. Hlava rodiny Diane (Dee Wallace) je však ochotná urobiť všetko pre to, aby svojich najbližších ochránila. - Podarený Slasher z Austrálie, v ktorom sa mi najviac páčil herecký výkon ostrielanej hororovej veteránky Dee Wallace a to, že tu bola perfektne zvládnutá motivácia vraha, čo sa velmi často v tomto subžánri nevidí. Vraždy boli kreatívne a maskéri sa v niektorých momentoch vyznamenali, ale hodnotiť vyššie sa to nanešťastie nedá, pretože herci vo vedlajších úlohách ešte nemajú dostatok skúseností a je to až príliš znatelné. Keďže však majú horory z Austrálie v mojom srdci špeciálne miesto, zrejme si to v najbližších rokoch počas Vianočných sviatkov pozriem ešte raz. + Dee Wallace ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama