Reklama

Reklama

Génius - Aretha

(séria)
Trailer 1
USA, 2021, 6 h 29 min (Minutáž: 43–57 min)

Epizódy(8)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (1)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ideálne ako sprzniť celý seriál. Medzi géniov, teda skutočných géniov ako Einstein či Picasso, dáš Arethu Franklin, len preto, že je žena a hlavne černoška. Lebo pôvodne tu mala byť autorka Frankensteina Mary Shelley, ale to bolo fujky, bakané, príliš biele! Nič proti Franklin, ale tie škrekoty prebudia aj hluchého, fakt ma tento štýl spevu neohuruje, priam na irituje a keď je polovica seriálu len o tých škrekotoch a druhá polovica je len o čiernych panteroch a troške súkromia, kde každý chlap je zmrd a samotná Aretha je málo sympatická osoba, tak človek márne hľadá genialitu. Ďalšia séria je o Martinovi Lutherovi Kingovi. Vzhůru k nebesům! - 50% géniov je z Afriky! ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Napriek pozitívnemu prijatiu 3. série rodina Arethy Franklin nikdy nereagovala na sezónu láskavo a tvrdila, že „s nimi nebola konzultovaná žiadna časť produkcie, napriek naliehaniu štábu, že pracovali s Franklinovej pozostalosťou“. (Arsenal83)
  • Väčšinu Franklinovej hudby v tretej sezóne nahrala Cynthia Erivo. Producentom sa však nepodarilo získať práva na použitie najväčších hitov Arethy Franklin: "Respect" a "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman". (Arsenal83)
  • 3. sezóna bola pôvodne nastavená tak, že bude sledovať život spisovateľky Mary Shelley (1797-1851), autorky Frankensteina, o ktorej bol nakrútený film Mary Shelley v roku 2017. Nakoniec ju však vymenili za Arethu Franklin. (Arsenal83)

Reklama

Reklama